Modellen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen

Het is ontzettend fijn om in deze tijd een model te zijn. Vroeger moesten ze hun brood verdienen met reclames, coverfoto’s en modeshows, maar tegenwoordig houdt model zijn zó veel meer in. Dankzij ontwikkelingen in de maatschappij en via social media hebben ze eindelijk meer mogelijkheden om hun schoonheid aan de wereld te tonen. Voor de liefhebber van modellen is Instagram een waar walhalla geworden. Elke vrouw die de genenloterij heeft gewonnen kan tegenwoordig zonder agentschap of connecties gewoon haar eigen portfolio starten op Instagram. De mooiste en uniekste vrouwen blijven wel bovendrijven. Gelukkig hebben we er in Nederland ontzettend veel van. Onze beroemdste exportproducten zijn vrouwen als Doutzen Kroes en Romee Strijd!

Nieuws over modellen

Foto: Victoria Koblenko vergeet broek aan te trekken op strand

Victoria Koblenko is aan het genieten van een heerlijk dagje aan het strand. Ze is daarbij alleen één klein ding vergeten. 

Foto: Nikkie Plessen ligt languit op speedboot in piepklein topje

Nikkie Plessen is lekker op vakantie in Frankrijk. Hier is Nikkie uitgebreid aan het genieten terwijl ze met een mini topje in een speedboot zit. De blondine moet oppassen dat hij niet wegwaait op het water!

Video: Beeldschone Kelly Piquet filmt zichzelf vanuit zeer interessante hoek

De uiterst knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet heeft een geweldige nieuwe video gedeeld vanaf haar vakantieadres. 

Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen pikante foto’s

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto's. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Daphne Deckers laat zien hoe ze blijft drijven in zwembad

De prachtige blondine Daphne Deckers is er even heerlijk tussenuit geknepen. Ze laat op haar nieuwste foto zien hoe ze blijft drijven.

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Top modellen