Modellen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen

Het is ontzettend fijn om in deze tijd een model te zijn. Vroeger moesten ze hun brood verdienen met reclames, coverfoto’s en modeshows, maar tegenwoordig houdt model zijn zó veel meer in. Dankzij ontwikkelingen in de maatschappij en via social media hebben ze eindelijk meer mogelijkheden om hun schoonheid aan de wereld te tonen. Voor de liefhebber van modellen is Instagram een waar walhalla geworden. Elke vrouw die de genenloterij heeft gewonnen kan tegenwoordig zonder agentschap of connecties gewoon haar eigen portfolio starten op Instagram. De mooiste en uniekste vrouwen blijven wel bovendrijven. Gelukkig hebben we er in Nederland ontzettend veel van. Onze beroemdste exportproducten zijn vrouwen als Doutzen Kroes en Romee Strijd!

Nieuws over modellen

Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Nikkie Plessen is de absolute koningin van de strakke pakjes. Maar ze heeft nu concurrentie in de vorm van haar lookalikes. 

Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer

De beeldschone Maxime Meiland geeft een kleine show weg in haar kleedkamer. Daar laat ze al haar verleidelijke outfits zien. 

Foto: Sylvana IJsselmuiden laat veelbelovende geheime talenten zien

Sylvana IJsselmuiden heeft blijkbaar nóg meer geheime talenten. De presentatrice laat ons op een video haar beste trucjes zien!

Miljuschka Witzenhausen maakt diepe indruk met verleidelijke foto

Miljuschka Witzenhausen maakt een verpletterende indruk met haar nieuwe verleidelijke foto. Daarmee blaast ze alle mannen omver. 

Foto: Nikkie Plessen verbaast volgers met mislukt kerstmanpak

Nikkie Plessen weet haar volgers wel te verbazen. Met een mislukt kerstmannenpak staat ze nu uitgebreid op de foto.

Foto: Maxime Meiland gaat hard achteruit na geboorte baby

Maxime Meiland gaat sinds de geboorte van haar kindje wel erg hard achteruit. Al die nachten niet normaal kunnen slapen doen haar niet goed.

Top modellen