Modellen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen

Het is ontzettend fijn om in deze tijd een model te zijn. Vroeger moesten ze hun brood verdienen met reclames, coverfoto’s en modeshows, maar tegenwoordig houdt model zijn zó veel meer in. Dankzij ontwikkelingen in de maatschappij en via social media hebben ze eindelijk meer mogelijkheden om hun schoonheid aan de wereld te tonen. Voor de liefhebber van modellen is Instagram een waar walhalla geworden. Elke vrouw die de genenloterij heeft gewonnen kan tegenwoordig zonder agentschap of connecties gewoon haar eigen portfolio starten op Instagram. De mooiste en uniekste vrouwen blijven wel bovendrijven. Gelukkig hebben we er in Nederland ontzettend veel van. Onze beroemdste exportproducten zijn vrouwen als Doutzen Kroes en Romee Strijd!

Nieuws over modellen

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

Max Verstappen mocht bij Red Bull Racing het nieuwe seizoen aftrappen met een onthulling. En Kelly Piquet was daar natuurlijk bij!

Video: Miljuschka Witzenhausen laat volgers schrikken met nieuw uiterlijk

We kennen Miljuschka Witzenhausen natuurlijk allemaal van haar kookkunsten op TV. We zijn intussen aan haar uiterlijk gewend, maar Miljuschka besluit om haar kijkers even flink te shockeren met wat nieuws.

Foto: Anna Nooshin laat meloenen flink hangen in open jurkje

De prachtige presentatrice, Anna Nooshin, probeert wat nieuwe jurkjes uit in de paskamers. Het ziet ernaar uit dat ze probeert om haar voorgevel zo min mogelijk te verbergen...

Wow! Sylvie Meis ritst jasje helemaal open na zweterige workout

Niet iedereen heeft de luxe om er zo uit te zien als Sylvie Meis. Zelf werkt ze er ook hard voor en af en toe deelt ze wat pikante kiekjes voor motivatie. Deze keer ritst ze haar jasje helemaal open!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Top modellen