Video: Kwetsbare Sylvia Geersen kruipt dicht tegen presentator aan in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen kruipt lekker dicht tegen een presentator aan in een zeer kwetsbaar moment. Maar het pakt goed uit. 

Beau van Erven Dorens en Sylvia Geersen hebben bijzonder moment

De presentator heeft voor zijn programma Casa Di Beau de hele slaapkamer van de presentatrice, die daar komt slapen voor de show, volgehangen met foto’s uit haar jeugd en verleden. Zo hebben de twee een enorm goed aanknopingspunt om het programma door te komen. Ze raken met al die bijzondere foto’s in ieder geval niet door gespreksstof heen. Het ontzettend leuke duo weet wel hoe ze er met zijn tweeën een feestje van moeten maken. De ontzettend gezellige mensen kruipen dicht tegen elkaar aan tijdens het programma en genieten zo nog meer van het moment. Zie hier wat Sylvia te wachten staat!

Lees ook: Foto: Sylvia Geersen maakt Bachelors wild met extreem kort jurkje
Sylvia Geersen beleeft nog wel meer momenten de laatste tijd

De knappe dame beleeft de laatste tijd nog wel meer momenten. Ze heeft namelijk een nieuwe man aan de haak geslagen hebben. Sinds het programma The Bachelorette heeft ze een relatie met Joris. En dat maakt Joris eigenlijk gewoon de meest gelukkige man op deze aarde. Het prachtige model is voorlopig in ieder geval nog ontzettend blij met haar Joris. Hoe lang dat goed blijft gaan is ook maar de vraag, maar de knappe dame kan voorlopig nog wel door met haar mannetje. Ze hebben elkaar op de foto in ieder geval heel erg goed vast. Het stelletje is daarom echt wel heel erg lief om naar te kijken. Al zouden de meeste mannen op internet natuurlijk liever Sylvia alleen zien zonder haar man. Voorlopig hoeven ze daar niet op te rekenen in ieder geval.

Lees ook: Foto: Sylvia Geersen geen Bachelorette meer dankzij dit flinterdunne jurkje
Sylvia Geersen deelt foto’s met haar Joris

Het knappe model heeft een heerlijke vakantie achter de rus met haar Joris. En natuurlijk moeten daar allemaal spannende foto’s van online gezet worden. Sylvia deelt die spannende plaatjes natuurlijk maar al te graag met haar volgers. Ze weet hoe blij zij namelijk worden als ze weer een nieuw kiekje van de knappe dame kunnen zien. Hoe meer Sylvia deelt met haar fans, des te gelukkig zij worden. En natuurlijk deelt Sylvia maar al te graag haar nieuwste kiekjes met haar volgers. Ze weet dat die daar ongelooflijk blij van worden. En dus blijft ze maar al die leuke kiekjes delen.

Sylvia Geersen is ontzettend goed in verleiden

Het prachtige model is echt ontzettend verleidelijk op haar foto’s. En ze weet heel erg goed hoe ze haar volgers plaatjes voor kan schotelen waar ze zelf enorm blij van worden. De knappe dame kan zich ook geen leven meer voorstellen, waarbij ze niet haar meest spannende foto’s op Instagram zet. Daar worden haar volgers alleen maar blijer van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...