Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Sylvia Geersen, onder andere bekend van De Bachelorette, lijkt totaal uitgeput te zijn. Ze heeft dan ook een druk leven. Ze speelt in veel televisieprogramma’s en is daarnaast ook nog eens model. Hiervoor staat ze natuurlijk vaak in de sportschool om haar prachtige modellenlichaam bij te houden. Ze ziet er dan ook erg goed uit. Toch gaat dit de laatste tijd niet meer zo goed als eerst. Ze heeft nu een drukke periode en het sporten is dan meestal een extra taak. Sylvia heeft er soms gewoon de kracht niet meer voor. Dit laat ze dan ook eerlijk zien op haar Instagram-story. Wat knap dat ze hier gewoon eerlijk over is! In plaats van sporten gaat ze thuis lekker een visje klaar maken en even aansterken. Ze was dan ook erg trots op haar creatie!

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen speelt in bekende programma’s

Sylvia Geersen is de laatste tijd erg succesvol in de televisie wereld. Zo speelde ze bijvoorbeeld in De Bachelorette. Hierna is ze erg bekend geworden en speelt ze in steeds meer bekende programma’s. Denk bijvoorbeeld aan Het Perfecte Plaatje, Special Forces en De Verraders. Sylvia heeft het hiermee erg naar haar zin. Ze post regelmatig een foto van de avonturen die ze meemaakt in de televisie wereld, wat erg interessant is om te zien!

Sylvia Geersen en Joris van De Bachelorette uit elkaar

Sylvia Geersen en Joris Smits, bekend van De Bachelorette zijn uit elkaar. De twee kenden elkaar in korte tijd in een zee van emoties snel kennen. Het gaat er af en toe heftig aan toe in het programma. Je bent op zo’n mooie locatie en hebt dates waar je normaal alleen van kan dromen. Hierdoor kom je helemaal in een bubbel terecht. Joris Smits won het programma en mocht samen met zijn nieuwe vriendin Sylvia Geersen het programma verlaten. Ze zijn ongeveer een jaar samen geweest, maar zijn nu dus helaas uit elkaar. Joris werkt als kapitein en is vaak in Ibiza en Sint Maarten. Sylvia kreeg het in Nederland steeds drukker met haar modellenwerk en bekendheid in de televisie wereld. Hierdoor sloten hun levens niet meer goed op elkaar aan.

Sylvia Geersen

 

Meer zien van Sylvia Geersen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Sylvia Geersen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze veel foto’s van alle avonturen van de programma’s waar ze aan mee mag doen. Daarnaast post ze ook haar prachtige modellenfoto’s. Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...