Video: Strak afgetrainde Sylvia Geersen laat zich diep in haar topje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De strak afgetrainde schoonheid Sylvia Geersen laat zich niet kennen op leuke video. Dit moet je echt zien!

Sylvia Geersen heeft iets heel erg knaps voor elkaar gekregen. Het mooie model heeft het weten te presteren om flink af te vallen en ook nog eens veel spieren erbij te kweken. En dat is natuurlijk erg mooi. Ze ziet er zo beter uit dan ooit. En dat moet natuurlijk wel even gevierd worden. Dat doet Sylvia door een hele goede video van zichzelf te delen. En op die video kan je pas echt goed genieten van de mooie vormen van deze leuke dame. Sylvia draagt een strak sportpakje, waardoor haar mooie vormen pas echt goed zichtbaar zijn. Ze laat in de spiegel even goed haar leuke figuur zien, zodat haar volgers nog even iets meer kunnen genieten. Deze mooie vrouw weet pas echt hoe je goed de aandacht van je volgers moet trekken. Kijk hier naar de mooie video en laat je verrassen door het leuke model.

Sylvia Geersen geeft bijzonder inkijkje in routine

Natuurlijk is één mooie video niet genoeg en dus moet Sylvia nog even een tweede video van zichzelf online zetten om haar volgers tevreden te houden. De prachtige dame weet met haar tweede video wel weer volledig de aandacht te grijpen. Haar mooie rondingen zijn vol in beeld en daar kan je alleen maar van genieten. Ze leunt ook nog een beetje naar voren tijdens het uitoefenen van haar training om je zo een beter beeld te geven. Wat is dat toch attent van Sylvia. Met haar fantastische video, die je overigens hier kan zien, weet ze wel weer een zee aan complimenten binnen te vissen. Alle mannen in haar tijdlijn zijn duidelijk fan van Sylvia Geersen. En dat zullen ze laten weten ook.

Sylvia Geersen betovert iedereen met die mooie ogen

Het prachtige model weet wel hoe ze haar volgers het beste moet betoveren. Dat doet ze met haar mooie blik. De prachtige ogen van Sylvia zijn genoeg om zelfs de stoerste mannen in trance te krijgen. Die hypnotiseren je namelijk helemaal. Als Sylvia je lief aankijkt, dan smelt je bijna weg. De mooie blondine weet wel hoe ze het beste een goede foto van zichzelf moet maken. Daar is ze de afgelopen jaren ontzettend goed in geworden. Met haar leuke kiekjes weet ze keer op keer ervoor te zorgen dat de mannen van Nederland helemaal in haar greep zijn.

Sylvia Geersen draagt altijd de mooiste pakjes voor haar fans

Omdat ze weet dat haar fans er zo van smullen, draagt Sylvia Geersen altijd de meest mooie pakjes voor haar foto’s. Daar worden haar volgers namelijk erg gelukkig van. Met haar leuke plaatjes betovert de mooie blondine al haar fans. Die kunnen nauwelijks nog helder nadenken als ze de mooie foto’s van Sylvia voorbij zien komen. Dat is nou eenmaal het effect wat het mooie model heeft op de gemiddelde man. Met haar prachtige kiekjes zorgt Sylvia ervoor dat je dag toch weer een beetje beter wordt.

Meer zien van Sylvia Geersen kan op Instagram

De mooie blondine heeft nog veel meer leuke kiekjes en die kan je allemaal op Instagram bekijken. Daar heeft ze een hele reeks aan mooie content staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...