Vermaak TV / Series ZIEN: Famke Louise en Bizzey hebben ruzie tijdens Ranking...

ZIEN: Famke Louise en Bizzey hebben ruzie tijdens Ranking the Stars

-

ZIEN: Famke Louise en Bizzey hebben ruzie tijdens Ranking the Stars

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

De ruzie tussen Famke Louise en Bizzey zorgde voor een hele ongemakkelijke uitzending…

Famke Louise en Bizzey maken ruzie op tv

Een nieuw seizoen van Ranking the Stars staat natuurlijk garant voor heerlijke televisie-schandaaltjes. We hadden echter nooit durven hopen dat deze akkevietjes dermate uit de hand zouden lopen, als die van gisteravond. Famke Louise en voormalig manager Bizzey waren namelijk samen te zien in de Ranking the Stars-aflevering van dinsdag 16 september.

En dat was al een dingetje op zich. De twee gingen namelijk een aantal jaar geleden met ruzie uit elkaar. Zowel zakelijk als privé. Een ietwat ongemakkelijke sfeer hadden de kijkers dan ook wel verwacht. Maar hetgeen wat gisteren gebeurde oversteeg echter ieders verwachting.

‘Famke was al failliet toen ik haar ontmoette’

De twee maakten namelijk ruzie op nationale televisie. Toen Paul de Leeuw Bizzey vroeg of hij wel eens aan goede doelen schonk, bestempelde de rapper Famke Louise lacherig als ‘ook een goed doel’. Dat schoot de zangeres nogal in het verkeerde keelgat. Waarop Famke vervolgde: ‘Ik mocht mijn eigen boekhouding niet eens inzien van hem’. En daar reageerde Bizzey weer op met: ‘Ach, Famke was al failliet voordat ik haar ontmoette.’. Een ietwat ongemakkelijke Paul de Leeuw greep vervolgens in.

Karin Bloemen dist Kjeld Nuis

Naast het akkefietje tussen Famke Louise en Bizzey, was er nog een heerlijk moment te bewonderen tijdens de uitzending. Karin Bloemen, die eerst zelf nog even goed te grazen werd genomen omdat ze Thierry Baudet vorig jaar tijdens Prinsjesdag vol op zijn mond had gepakt (ja, echt kijk maar naar de video hieronder), deelde een prachtige sneer uit aan schaatser Kjeld Nuis.

Op de vraag of ze geschikt zou zijn als Minister-President van Nederland, reageerde ze namelijk het volgende: ‘Ik kan even goed met geld omgaan als Kjeld met monogamie.’. Daarmee doelde Karin natuurlijk op de scheve schaats, die Kjeld Nuis gereden zou hebben toen hij het iets te gezellig had met schaatsster Joy Beune tijdens zijn vorige relatie. Benieuwd naar Kjelds reactie? Dit was hem:

kjeld nuis ranking the stars

 

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Carrie ten Napel
Bridget Maasland
Justine Marcella
Marieke Elsinga
Victoria Koblenko

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening