Wat is jouw favoriete talentenjacht?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Voice, Holland’s Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

[poll id=”72″]

Holland’s Got Talent

We beginnen met de talentenjacht die al het langst op de buis is: Holland’s Got Talent. De talentenjacht werd voor het eerst in 2007 in Nederland uitgezonden. In dat seizoen eindigde niemand minder dan zanger Waylon op de tweede plaats. Holland’s Got Talent heeft al vele juryleden gekend. Tegenwoordig worden de kandidaten gejureerd door Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Ali B en Paul de Leeuw.

The Voice of Holland

The Voice of Holland verscheen voor het eerst op de buis in 2010. Deze talentenjacht was lekker verfrissend door nieuwe onderdelen als de blind auditions en de knock-out-rondes. The Voice werd een regelrechte hit en is inmiddels al in tientallen landen te zien. Om de juryleden van The Voice is al heel wat te doen geweest. Zo is Anouk ooit weggegaan en teruggekomen na een flink relletje met rapper Lil’ Kleine.

I Can See Your Voice

Oké I Can See Your Voice past misschien niet direct in het straatje ‘typische talentenjachten’, maar dit gloednieuwe programma mocht zeker niet aan dit lijstje ontbreken. In dit programma moeten BN’ers namelijk raden wie van de kandidaten wél en wie niet kan zingen. En met vaste gasten als Jeroen van Koningsbrugge, Carlo Boszhard en Mannenzaken-favoriet Marieke Elsinga is het altijd lachen, gieren, brullen geslagen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten