Vermaak TV / Series Wat is jouw favoriete talentenjacht?

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

-

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

The Voice, Holland’s Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

  • The Voice of Holland (63%)
  • Holland's Got Talent (20%)
  • I Can See Your Voice (17%)

Totaal aantal stemmers: 241

Laden ... Laden ...

Holland’s Got Talent

We beginnen met de talentenjacht die al het langst op de buis is: Holland’s Got Talent. De talentenjacht werd voor het eerst in 2007 in Nederland uitgezonden. In dat seizoen eindigde niemand minder dan zanger Waylon op de tweede plaats. Holland’s Got Talent heeft al vele juryleden gekend. Tegenwoordig worden de kandidaten gejureerd door Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Ali B en Paul de Leeuw.

The Voice of Holland

The Voice of Holland verscheen voor het eerst op de buis in 2010. Deze talentenjacht was lekker verfrissend door nieuwe onderdelen als de blind auditions en de knock-out-rondes. The Voice werd een regelrechte hit en is inmiddels al in tientallen landen te zien. Om de juryleden van The Voice is al heel wat te doen geweest. Zo is Anouk ooit weggegaan en teruggekomen na een flink relletje met rapper Lil’ Kleine.

I Can See Your Voice

Oké I Can See Your Voice past misschien niet direct in het straatje ‘typische talentenjachten’, maar dit gloednieuwe programma mocht zeker niet aan dit lijstje ontbreken. In dit programma moeten BN’ers namelijk raden wie van de kandidaten wél en wie niet kan zingen. En met vaste gasten als Jeroen van Koningsbrugge, Carlo Boszhard en Mannenzaken-favoriet Marieke Elsinga is het altijd lachen, gieren, brullen geslagen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening

Gerelateerde berichten