Waarom we Iris Hond leuker vinden dan de andere exen van Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit is waarom we massaal weg zwijmelen bij het zien van de getalenteerde Iris Hond.

Onlangs wisten we je al te vertellen dat Marco Borsato het wel erg gezellig lijkt te hebben met zijn voormalig ex-vriendin Denise Boekhoff. Voor zijn relatie met Leontine hadden Marco en Denise namelijk al een relatie van 8 jaar. Naar aanleiding van dit heugelijke nieuws vroegen we ons af: is Denise Boekhoff knapper dan de andere exen van Marco Borsato?[poll id=”71″]

Waarom we een zwak voor Iris Hond hebben

Als we naar de antwoorden op onze poll kijken, is het antwoord op die vraag wel duidelijk. We vinden Iris Hond toch wel echt de knapste ex-vriendin van Marco Borsato. Zou het door haar leeftijdsvoordeel komen ten opzichte van de andere twee dames? Of zijn wij massaal voor Iris Hond gevallen na haar ondeugende escapades met Marco Borsato? Velen van ons waren dan ook wel zeer verrast toen we hoorden dat de altijd zo onschuldig ogende pianiste Iris Hond had lopen flikflooien met de 20 jaar oudere Marco Borsato.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond)

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.