Waarom we Iris Hond leuker vinden dan de andere exen van Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit is waarom we massaal weg zwijmelen bij het zien van de getalenteerde Iris Hond.

Onlangs wisten we je al te vertellen dat Marco Borsato het wel erg gezellig lijkt te hebben met zijn voormalig ex-vriendin Denise Boekhoff. Voor zijn relatie met Leontine hadden Marco en Denise namelijk al een relatie van 8 jaar. Naar aanleiding van dit heugelijke nieuws vroegen we ons af: is Denise Boekhoff knapper dan de andere exen van Marco Borsato?[poll id=”71″]

Waarom we een zwak voor Iris Hond hebben

Als we naar de antwoorden op onze poll kijken, is het antwoord op die vraag wel duidelijk. We vinden Iris Hond toch wel echt de knapste ex-vriendin van Marco Borsato. Zou het door haar leeftijdsvoordeel komen ten opzichte van de andere twee dames? Of zijn wij massaal voor Iris Hond gevallen na haar ondeugende escapades met Marco Borsato? Velen van ons waren dan ook wel zeer verrast toen we hoorden dat de altijd zo onschuldig ogende pianiste Iris Hond had lopen flikflooien met de 20 jaar oudere Marco Borsato.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond)

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten