Waarom we Iris Hond leuker vinden dan de andere exen van Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit is waarom we massaal weg zwijmelen bij het zien van de getalenteerde Iris Hond.

Onlangs wisten we je al te vertellen dat Marco Borsato het wel erg gezellig lijkt te hebben met zijn voormalig ex-vriendin Denise Boekhoff. Voor zijn relatie met Leontine hadden Marco en Denise namelijk al een relatie van 8 jaar. Naar aanleiding van dit heugelijke nieuws vroegen we ons af: is Denise Boekhoff knapper dan de andere exen van Marco Borsato?[poll id=”71″]

Waarom we een zwak voor Iris Hond hebben

Als we naar de antwoorden op onze poll kijken, is het antwoord op die vraag wel duidelijk. We vinden Iris Hond toch wel echt de knapste ex-vriendin van Marco Borsato. Zou het door haar leeftijdsvoordeel komen ten opzichte van de andere twee dames? Of zijn wij massaal voor Iris Hond gevallen na haar ondeugende escapades met Marco Borsato? Velen van ons waren dan ook wel zeer verrast toen we hoorden dat de altijd zo onschuldig ogende pianiste Iris Hond had lopen flikflooien met de 20 jaar oudere Marco Borsato.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond)

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Gerelateerde berichten