Hélène Hendriks krijgt rode oortjes van Johan Derksen bij de Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hélène Hendriks kreeg deze week wel een heel bijzonder voorstel van Johan Derksen. En daar moest zelfs de stoere Hélène even van blozen.

Het was weer een feestje bij de Oranjezomer. Hélène Hendriks nam het stokje voor een week over van Wilfred Genee en kreeg de hele week dus de wind van voren. Daar had de stoere Hélène op zich wel rekening mee gehouden, maar dat ze zo’n spannend voorstel zou krijgen had ze niet verwacht. Ze begint er gewoon helemaal van te blozen.

Lees ook: Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Een schunnig verzoek voor Hélène

Johan maakte het wel heel bond in de uitzending. Het mag duidelijk zijn dat de oude snoepert met zijn mooie snor wel een klein oogje heeft op de knappe Hélène. En hij neemt daarin geen blad voor de mond. Hélène begon in de uitzending over een bijzonder verhaal, namelijk dat een medewerkster van ProRail een nogal pikante video had opgenomen tijdens haar laatste werkdag. “Zo kun je ook afscheid nemen” riep ze nog flauw tegen Johan, die aangegeven heeft om te stoppen op de televisie. Johan vindt zo’n afscheidsfilmpje helemaal geen gek idee, maar natuurlijk wel op een voorwaarde: “Als jij mijn tegenspeelster wilt zijn’ en daar moest de blonde presentatrice toch wel even door blozen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

De Oranjezomer is in goede handen bij Hélène

De kijkcijfers van de Oranjezomer liggen hoger dan ooit. Het programma wordt beter bekeken dan andere late night shows en dat kan maar één verklaring hebben: Mensen zijn helemaal weg van Hélène. Er bestaat een grote kans, vanwege persoonlijk trauma bij Wilfred deze week, dat Hélène nog wel even de touwtjes in handen heeft tijdens de uitzending. Gelukkig is de Oranjezomer dus in goede handen bij Hélène, die niet alleen René en Johan aardig van zich af kan slaan, maar ook prima weet op te boksen tegen de vaste vrienden van de show zoals Jan Boskamp. Hélène maakt duidelijk dat vrouwen net zo grofgebekt en grappig zijn als mannen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is jarig!

Er is nog veel meer mooi nieuws wat Hélène betreft. De prachtige presentatrice was namelijk jarig en dat moest natuurlijk goed gevierd worden. Bij de Oranjezomer houden ze natuurlijk wel van een geintje, dus moest even op ludieke wijze duidelijk worden dat Hélène ook een jaartje ouder is geworden. en wat gebeurt er als je een jaartje ouder wordt? inderdaad, dan gaan sommige dingen niet meer zo makkelijk of soepel. Dan verslappen de spiertjes als het niet uitkomt en maak je iets vaker een missertje. Gelukkig hebben ze bij de Oranjezomer al die prachtige hoogtepuntjes van Hélène op een rijtje gezet zodat je er nog eens kostelijk van kan genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!