De mooiste Instagram foto’s van Olympisch atlete Susan Krumins

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Atlete Susan Krumins pakt helaas niet een medaille op de Olympische Spelen. Maar een schrale troost: op Instagram is ze nog steeds een absolute favoriet!

Susan Krumins stapt uit de wedstrijd. Tijdens de finale van de 10 kilometer stopt de atlete halverwege met de race. Susan liep al een jaar geen wedstrijden meer en moet noodgedwongen stoppen aan de wedstrijd door pijn aan haar achillespees. Het is helaas niet anders. Maar hoewel ze geen Olympisch kampioen is geworden, is Susan nog steeds kampioen in het maken van leuke foto’s op Instagram. Daar plaatst ze namelijk de ene na de andere mooie foto.

Lees ook: Hockeyster Caia van Maasakker imponeert op Olympische Spelen

The road to Tokyo

Zoals elke zelf respecterende sporter in Tokyo moet natuurlijk even wat goede foto’s maken om het moment te vereeuwigen. Wie weet of je ooit nog op de Olympische Spelen staat, dus dat moment wil je wel vast gelegd hebben om de komende jaren trots op terug te kunnen kijken. En als je dan zo’n foto maakt, zorg er dan voor dat het een beetje een ludieke en vrolijke foto is waar anderen ook nog van kunnen meegenieten. Susan heeft die boodschap goed begrepen, aangezien ze een en al blijdschap uitstraalt in haar Tokyo foto.

Een sportief rondje met Susan

Aangezien Susan een sporter van het hoogste niveau is, vult ze haar dagen met trainen, trainen en nog eens trainen. Alleen zo blijft ze aan de absolute top. En waar de meeste sporters redelijk uitgeput uit zo’n training komen, weet Susan het te doorstaan met een glimlach op haar gezicht. Zelfs tijdens het sporten weet Susan er altijd beeldschoon en stijlvol uit te zien.

Susan in the city

Maar Susan is niet alleen te vinden op de atletiekbaan of tijdens haar rondje lopen. Ze houdt ook enorm van reizen en nieuwe plekken verkennen. En in haar casual kleding ziet Susan er minstens net zo leuk, dan wel niet leuker uit dan in haar sportpakje. Susan houdt van erg korte broekjes en shirts zonder mouwen. Zou zij het net zo warm van zichzelf krijgen als de rest van de wereld? Ze kleed zich in ieder geval graag erg zomers en comfortabel.

Susan staat in de startblokken

Ondanks haar minder geslaagde finale op de Olympische Spelen is Susan niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. Ze staat al in de startblokken om weer te beginnen met trainen. Dit was haar eerste grote wedstrijd in een lange tijd, dus kan het alleen maar beter worden vanaf hier. Houdt Susan de komende tijd dus in de gaten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.