Quinty Trustfull

Presentatrice Quinty Trustfull

Quinty Trustfull, geboren in 1971, begon haar carrière op jonge leeftijd als model voor Frolic hondenbrokken. Na het voltooien van de havo en het behalen van haar horecadiploma, combineerde ze haar werk als catering- en hotelmanager met modellenwerk. Vanaf 1993 maakte ze haar debuut als omroepster bij Veronica. Trustfull heeft diverse televisieprogramma's gepresenteerd, waaronder "Eigen Huis & Tuin" en "Koffietijd". Ze werd ook tweede in "Dancing on Ice". Als ambassadrice ondersteunt ze goede doelen zoals Pink Ribbon.

Quinty Trustfull relatie, getrouwd en kinderen

Quinty Trustfull is getrouwd met voormalig voetballer Orlando en samen hebben ze twee kinderen, dochter Moïse en zoon Kayne Dino. Het koppel heeft elkaar al op jonge leeftijd leren kennen. ‘We zijn heel jong bij elkaar gekomen, we zijn samen volwassen geworden en hebben ontzettend veel meegemaakt.’ vertelt Trustfull. Ze delen ook het verdriet van het verlies van dierbaren. “Eerst zijn broer, toen mijn moeder, dierbare vrienden en een paar jaar geleden mijn vader. Daardoor krijg je een heel hechte band’, aldus Quinty Trustfull.

Quinty Trustfull Ambassadeur Pink Ribbon

In haar vrije tijd zet Quinty Trustfull zich in als ambassadrice voor Pink Ribbon, een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. Haar betrokkenheid bij deze organisatie is persoonlijk, aangezien ze haar moeder aan de gevolgen van borstkanker heeft verloren. Trustfull heeft van dichtbij ervaren hoe machteloosheid haar moeder trof. ‘De wanhoop en eenzaamheid die zij voelde heb ik van dichtbij meegemaakt’, zegt de Nederlandse presentatrice. Desondanks is ze dankbaar dat ze met haar omgeving openlijk over het onderwerp heeft kunnen praten. Ze gelooft dat het bespreekbaar maken en delen van informatie niet alleen de patiënt, maar ook de naasten helpt.

Nieuws

Foto: Quinty Trustfull wandelt in over zonnig strand

Quinty Trustfull neemt het er lekker van. De knappe dame heeft even genoeg van het koude Nederland en vertrekt!

Video: Quinty Trustfull laat haar ‘meiden’ bijna uit sporttopje vallen live tijdens Koffietijd

Quinty Trustfull heeft een wel heel bijzondere video online gezet. In het fragment van Koffietijd vallen haar meiden er bijna uit!

Foto: Quinty Trustfull onthult enorme gevoelens voor bekende vrouw

Quinty Trustfull deelt een eerlijke video via Instagram. De presentatrice voelt iets heel speciaals voor deze bekende vrouw...

Video: Quinty Trustfull kruipt dicht tegen allerliefste vriendin aan en gilt het uit van genot

Quinty Trustfull deelt een opvallende video via Instagram. Ze gilt het uit van genot, samen met hartsvriendin Loretta Schrijver..

Quinty Trustfull smelt bijna weg op hete foto

Het lekkere weer zit er aan te komen. Alle BN'ers gaan naar buiten om van de zon te genieten. Zo ook knappe presentatrice Quinty Trustfull.

Deze foto bewijst dat Quinty Trustfull De Klok is in The Masked Singer

Het werd wel eens tijd dat Quinty Trustfull in The Masked Singer verscheen. Als deze aanwijzingen kloppen, gaan we de presentatrice eindelijk in de 'Oud & Nieuw Special' zien als De Klok!

Quinty Trustfull-alarm in Oud & Nieuw special The Masked Singer?

Gaat jurylid Loretta Schrijver eindelijk haar gelijk krijgen? Schuilt haar vriendin en collega Quinty Trustfull achter het masker van oliebol, champagnefles, vuurwerk of sneeuwpop?

ZIEN: onherkenbare Berget Lewis showt haar nieuwe

Waar de meesten van ons er tijdens de coronaperiode heel wat coronakilo's aan hebben gegeten, is dat bij Berget Lewis totaal niet het geval. Sterker nog: de zangeres viel de afgelopen maanden tientallen kilo's af. 
Quinty Trustfull

Profiel

Geboortedatum: 6 oktober 1971
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Amsterdam, Nederland
Woonplaats: Amsterdam, Nederland
Relatie: Ja met Orlando Trustfull
Kinderen: (dochter) Moïse (zoon) Kayne Dino
Beroep: Presentatrice
Voormalig beroep: catering- en hotelmanager
Instagram: de Instagram van Quinty is @qtrustfull

Foto's

Quinty Trustfull
Quinty Trustfull