Yolanthe Cabau, Kim Feenstra, Noortje Herlaar & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat je tijdens je dagelijkse zoektocht naar webvitamines geen tijd hebt om alles te zien, is volkomen begrijpelijk. Daarom bespaart Mannenzaken jou een hoop gescroll met een glimp uit de mooiste topics van vandaag. 

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen verscheen vandaag Oranjegezind op het forum. Zowel haar krullen als de kledingstukken wapperde aardig hard, maar daar ‘gift’ Yolanthe helemaal niets om. Naast de onderstaande shoot leverde Yo ook nog bewijs dat het hoog tijd wordt dat de zon weer gaat schijnen.

Kim Feenstra

Kim Feenstra ziet fotograferen als één van haar favoriete bezigheden. Deze dame kan naast achter ook uitstekend vóór de camera staan. Kim kan de volgende keer echter beter niet tegen de wind in fietsen voordat ze een shoot heeft. Of past het goed bij dat retro-jurkje?

Noortje Herlaar

Als musicalster loop je het risico om wel eens geïnterviewd te worden. Dat overkomt Noortje Herlaar ook wel eens. Deze dame daarnaast op de foto voor &C. Wanneer dat vrouwentijdschrift een andere dame interviewt, gaat je hart al wat sneller bonzen. Dat betekent namelijk een foto van haar &Chantal.

Lees ook: Helemaal Lazarus met Noortje Herlaar en Holly Mae Brood

Chantal Janzen en Noortje Herlaar | Beeld: &C
Chantal Janzen en Noortje Herlaar | Beeld: &C

Tess Milne

Tess Milne liet zich vandaag weer eens zien. Niet in een florissant bloemetjesgordijn, maar dit keer strakke zwart-witters. Of het nu in een studio of in bad is: Tess toont het zeldzame talent om ook een zwart-witfoto kleur te geven.

Angela Schijf

De Schijf van Angela kent echt veel vlakken. Angela Schijf heeft namelijk meer te doen dan een Meisje van Plezier uithangen. Deze vrouw staat ook wel eens op de planken en dat levert een aardig stukje toneel op.

Lees ook: Meisjes van Plezier voor André Hazes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!