Yolanthe Cabau, Kim Feenstra, Noortje Herlaar & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat je tijdens je dagelijkse zoektocht naar webvitamines geen tijd hebt om alles te zien, is volkomen begrijpelijk. Daarom bespaart Mannenzaken jou een hoop gescroll met een glimp uit de mooiste topics van vandaag. 

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen verscheen vandaag Oranjegezind op het forum. Zowel haar krullen als de kledingstukken wapperde aardig hard, maar daar ‘gift’ Yolanthe helemaal niets om. Naast de onderstaande shoot leverde Yo ook nog bewijs dat het hoog tijd wordt dat de zon weer gaat schijnen.

Kim Feenstra

Kim Feenstra ziet fotograferen als één van haar favoriete bezigheden. Deze dame kan naast achter ook uitstekend vóór de camera staan. Kim kan de volgende keer echter beter niet tegen de wind in fietsen voordat ze een shoot heeft. Of past het goed bij dat retro-jurkje?

Noortje Herlaar

Als musicalster loop je het risico om wel eens geïnterviewd te worden. Dat overkomt Noortje Herlaar ook wel eens. Deze dame daarnaast op de foto voor &C. Wanneer dat vrouwentijdschrift een andere dame interviewt, gaat je hart al wat sneller bonzen. Dat betekent namelijk een foto van haar &Chantal.

Lees ook: Helemaal Lazarus met Noortje Herlaar en Holly Mae Brood

Chantal Janzen en Noortje Herlaar | Beeld: &C
Chantal Janzen en Noortje Herlaar | Beeld: &C

Tess Milne

Tess Milne liet zich vandaag weer eens zien. Niet in een florissant bloemetjesgordijn, maar dit keer strakke zwart-witters. Of het nu in een studio of in bad is: Tess toont het zeldzame talent om ook een zwart-witfoto kleur te geven.

Angela Schijf

De Schijf van Angela kent echt veel vlakken. Angela Schijf heeft namelijk meer te doen dan een Meisje van Plezier uithangen. Deze vrouw staat ook wel eens op de planken en dat levert een aardig stukje toneel op.

Lees ook: Meisjes van Plezier voor André Hazes

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten