Quinty Trustfull-alarm in Oud & Nieuw special The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Krijgt jurylid Loretta Schrijver eindelijk haar gelijk? Schuilt haar vriendin en collega Quinty Trustfull écht achter het masker van oliebol, champagnefles, vuurwerk, klok of sneeuwpop?

Presentator Ruben Nicolai heeft het altijd over ’n ‘Quinty Trustfull-alarm’ als de achterdochtige Loretta Schrijver weer eens denkt dat haar collega en vriendin Quinty Trustfull achter één van de maskers van The Masked Singer schuilt. Nog nooit heeft Loretta het goed gehad. Toch zou ze tijdens de Oud & Nieuw Special van het muzikale programma zomaar gelijk kunnen krijgen…

Lees ook: ‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer hit

Welke BN’ers zitten in Masked Singer Oud & nieuw?

In de Masked Singer Oud & Nieuw Special wordt de formule een beetje omgegooid. Vijf bekende Nederlanders geven in kostuum een optreden, en aan het eind van de avond wordt hun identiteit al bekendgemaakt. Een show vol hoogtepunten dus! Jurylid Loretta Schrijver probeert in onderstaand fragment te raden wie er in het Vuurwerk-pak zit. Tóch Quinty Trustfull? Terwijl iedereen zeker is dat er een vrouw in het kostuum zit, denkt Loretta aan een man!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...