Quinty Trustfull-alarm in Oud & Nieuw special The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Krijgt jurylid Loretta Schrijver eindelijk haar gelijk? Schuilt haar vriendin en collega Quinty Trustfull écht achter het masker van oliebol, champagnefles, vuurwerk, klok of sneeuwpop?

Presentator Ruben Nicolai heeft het altijd over ’n ‘Quinty Trustfull-alarm’ als de achterdochtige Loretta Schrijver weer eens denkt dat haar collega en vriendin Quinty Trustfull achter één van de maskers van The Masked Singer schuilt. Nog nooit heeft Loretta het goed gehad. Toch zou ze tijdens de Oud & Nieuw Special van het muzikale programma zomaar gelijk kunnen krijgen…

Lees ook: ‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer hit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Welke BN’ers zitten in Masked Singer Oud & nieuw?

In de Masked Singer Oud & Nieuw Special wordt de formule een beetje omgegooid. Vijf bekende Nederlanders geven in kostuum een optreden, en aan het eind van de avond wordt hun identiteit al bekendgemaakt. Een show vol hoogtepunten dus! Jurylid Loretta Schrijver probeert in onderstaand fragment te raden wie er in het Vuurwerk-pak zit. Tóch Quinty Trustfull? Terwijl iedereen zeker is dat er een vrouw in het kostuum zit, denkt Loretta aan een man!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.