Quinty Trustfull-alarm in Oud & Nieuw special The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Krijgt jurylid Loretta Schrijver eindelijk haar gelijk? Schuilt haar vriendin en collega Quinty Trustfull écht achter het masker van oliebol, champagnefles, vuurwerk, klok of sneeuwpop?

Presentator Ruben Nicolai heeft het altijd over ’n ‘Quinty Trustfull-alarm’ als de achterdochtige Loretta Schrijver weer eens denkt dat haar collega en vriendin Quinty Trustfull achter één van de maskers van The Masked Singer schuilt. Nog nooit heeft Loretta het goed gehad. Toch zou ze tijdens de Oud & Nieuw Special van het muzikale programma zomaar gelijk kunnen krijgen…

Lees ook: ‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer hit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Welke BN’ers zitten in Masked Singer Oud & nieuw?

In de Masked Singer Oud & Nieuw Special wordt de formule een beetje omgegooid. Vijf bekende Nederlanders geven in kostuum een optreden, en aan het eind van de avond wordt hun identiteit al bekendgemaakt. Een show vol hoogtepunten dus! Jurylid Loretta Schrijver probeert in onderstaand fragment te raden wie er in het Vuurwerk-pak zit. Tóch Quinty Trustfull? Terwijl iedereen zeker is dat er een vrouw in het kostuum zit, denkt Loretta aan een man!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.