Foto: Vivienne van den Assem schudt flink met haar achterwerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem laat heupen volop draaien op Lowlands. Haar volgers mogen hiervan meegenieten.

Vivienne van den Assem gaat los op Lowlands

Presentatrice Vivienne van den Assem genoot volop van Lowlands. Ze postte dan ook meerdere foto’s en video’s vanaf het festival. Op een van haar stories was goed te zien hoe erg de presentatrice het naar haar zin had. Op deze story stond ze flink met haar achterwerk te schudden op de muziek. Van dit soort beelden kunnen haar volgers dan ook alleen maar genieten. Door het warme weer, was Vivienne ook gekleed in een kort broekje, waardoor de volgers nog veel meer om naar te kijken hadden. Dat Vivienne groot fan is van het festival blijkt ook uit haar story. Ze tagged namelijk de organisatie en zet daaronder een kloppend hartje. Hieruit kunnen we dus wel opmaken dat het festival haar hart sneller laat kloppen. Net zoals een dansende Vivienne haar volgers hartjes sneller laat kloppen.

Vivienne Van den Assem weer aan het werk

Na 3 weken vakantie te hebben gehad is Vivienne blij om weer aan het werk te mogen gaan. Ze is direct de hele week te vinden in de RTL Boulevard studio. Het werken voor RTL Boulevard voelt voor Vivienne niet als werk, maar als een leuke bezigheid. Doordat ze haar werk zo ziet, komt het bij haar fans ook goed en leuk over, waardoor Vivienne vaak de favoriet is van de kijker. Haar fans zijn dan ook maar al te blij dat ze weer aan het werk is. Voor veel volgers is ze de favoriete presentatrice van het programma en vinden ze het gezellig om naar haar te kijken. Er zijn dan ook geen negatieve reacties te vinden over de presentatrice onder deze instagram post. Ook wel eens fijn om te zien! Uit deze post kunnen we dus wel opmaken dat Vivienne goed werk levert aan de desk bij RTL Boulevard.

Vivienne van den Assem gaat terug in de tijd met Zoop-reünie

Vivienne is naast presentatrice ook actrice en heeft in verschillende films en series gespeeld. zo speelde ook in de populaire Nickelodeon serie Zoop. Daarin speelde ze de rol van Elise Pardoel. Deze serie ging over een groep jongeren die de opleiding tot dierenverzorger volgden en hier allerlei avonturen bij beleefden. Nadat deze serie in 2006 stopte heeft ze in verschillende films van deze serie gespeeld. Nu kondigde Vivienne onlangs aan dat ze voor even terug in deze rol ging kruipen voor opnames voor Zoop: De Reünie. Ze postte hier een foto van op instagram en vertelde dat ze heel veel plezier beleefd had aan deze opnames. Haar volgers reageerden dan ook laaiend enthousiast op het nieuws dat er een reünie kwam. De reacties onder de foto staan dan ook vol met hoe leuk haar fans het vinden dat er een reünie komt en dat ze die meteen gaan kijken. Andere fans voelden zich gelijk weer kind toen ze de beelden zagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!