Video: Suzanne Schulting drijft haar tot het uiterste in extreem strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting stelt haar volgers weer op de proef met een extreem strak sportpakje. Ze heeft het weer voor elkaar gekregen om haar tot het uiterste te drijven in zon sportpakje.

De volgers krijgen een sneak peak in Suzanne Schulting haar gym

De meervoudige shorttrack-schaatskampioen, Suzanne Schulting, neemt opnieuw haar volgers mee in haar intense sportschoolsessie. Met ongekende toewijding is ze bezig met squats, gehuld in een outfit die misschien wel net iets te strak lijkt. Het is geen geheim dat Suzanne een goddelijk heeft en haar volgers kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Deze wereldrecordhoudster zet zich volledig in om in topvorm te blijven voor haar aanstaande wedstrijden. Haar toewijding aan haar lichamelijke conditie blijft bewondering oogsten, en ze blijft een inspiratie voor velen die haar volgen. Ze squat alsof haar leven er van af hangt en kijkt ons diep in onze ogen aan. Je zou denken dat er een camera tussen zit, maar met die blik denk je toch echt anders!

Lees ook: Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Wie is de vriend van Suzanne Schulting?

Sam van Royen is de gelukkige partner van Suzanne Schulting. Hoewel hij misschien niet dezelfde beroemdheid heeft als zijn vriendin op Instagram, wordt hij wel gewaardeerd in de comments van haar posts. Maar wat Sam echt bijzonder maakt, is zijn boeiende carrière als redacteur bij Vandaag Inside en dat hij de zoon is van Heleen van Royen, de veelzijdige Nederlandse auteur en mediapersoonlijkheid. De schoonmoeder van Suzanne heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met haar gedurfde en openhartige benadering van schrijven en media. Als auteur heeft Heleen van Royen talloze bestsellers op haar naam staan, waaronder ‘De Gelukkige Huisvrouw’ en ‘Sexdagboek’. Haar vermogen om persoonlijke ervaringen en gedachten op  papier te zetten, heeft haar een loyale lezers opgeleverd.

Suzanne Schulting tropisch en verleidelijk met haar de fiets

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting is gespot in een korte topje met een speelse ananasprint, terwijl ze trots een fiets vasthoudt. Deze opvallende look is niet alleen een fashion statement, maar ook een bewijs van haar partnerschap met TENWAYS E-Bike, een toonaangevend Chinees fietsbedrijf. Suzanne Schulting blijft niet alleen uitblinken op het ijs, maar ook buiten de schaatsbaan. Zo verdient Suzanne ook een lekker zakcentje.

Lees ook: Suzanne Schulting maakt instagram heet met deze dampende strandfoto
Is suzanne Schulting ineens een smurf geworden?

Suzanne Schulting staat erom bekend dat ze niet terugdeinst voor outfits en kledingstukken. Deze keer heeft ze haar volgers echter weer uitgedaagd met een opvallende look die alle aandacht trekt. Op de foto zien we Suzanne met een rokerige achtergrond, gehuld in een outfit en pronkend met flinke oorbellen. Al haar volgers hebben een conformatie gekregen waarom ze haar nou precies volgen.

Lees ook: Suzanne Schulting deelt bloedhete foto in gympakje met enorm gat

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.