Suzanne Schulting verovert Instagram met mooie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft weer een nieuw kiekje geplaatst op haar Instagram account en daarmee betovert ze al haar volgers.

Nieuwe foto van Suzanne Schulting

Schaatsster Suzanne Schulting heeft een heerlijk nieuw kiekje geplaatst waar haar volgers heel erg gelukkig van worden. De brunette heeft zich namelijk gehuld in een piepklein pakje. En dat ziet er natuurlijk mooi uit zo op de foto. Suzannes verschijning komt in het kleine pakje bijzonder goed uit. En natuurlijk zijn haar volgers er erg blij mee. Want die mogen nu heel erg kijken naar de schaatsster. De foto van Suzanne kan je hier goed bekijken!

Suzanne Schulting betovert haar volgers

De zeer mooie schaatsster heeft weer een ontzettend bijzonder kiekje online gezet. En haar volgers zijn daar natuurlijk zeer blij mee. Een van de eerste daarvan zijn haar bijzondere troeven. Die worden bijna niet tegengehouden door het strakke stukje stof. Ook haar onderstel komt op het spannende plaatje erg goed uit. Suzanne Schulting weet precies waar haar volgers het warm van krijgen.

Suzanne Schulting is flink aan het trainen

De knappe brunette is nog steeds elke dag flink aan het trainen. Dat moet ook wel in vorm te blijven. Want Suzanne zit natuurlijk nog steeds op het hoogste niveau en daar moet ze wel aan blijven werken. De  brunette zit daarom nog steeds erg vaak in de sportschool. En sporten doet ze in sportpakjes. Haar volgers smullen elke keer weer als Suzanne een mooie foto maakt tijdens het sporten. Waar Suzanne ook helemaal weg van is, dat is fietsen. De knappe schaatsster maakt gerust een rondje op haar fiets om aan haar conditie te gaan werken. En ook op de fiets draagt ze de meest aantrekkelijke pakjes om haar volgers een beetje blij te maken

De kiekjes van Suzanne Schulting

De schaatsster weet altijd heel erg goed wat haar volgers leuk vinden om te zien. Daarom draagt ze ook vaak van die pakjes. Die scoren namelijk erg goed bij haar publiek. Hoe strakker een pakje, des te leuker haar volgers het vinden. Met haar kiekjes weet Suzanne Schulting haar volgers elke dag weer opnieuw te betoveren. Dat zie je ook wel terug aan de posts van de brunette, want onder elke foto staat een stortvloed aan positieve reacties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...