Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje.

Lees ook: S10 viert nieuwe song ‘Laat Me Los’ met sensuele foto in slaapkamer

S10 heeft het heet

Het is zomer en dat betekent dat de temperaturen zelfs in Nederland flink oplopen. Met het warme weer weten soms zelfs de BN’ers niet waar ze het moeten zoeken. Zo heeft ook zangeres S10 het behoorlijk warm. De blondine heeft een heel licht huidje dus moet zich goed insmeren om niet te verbranden in de zon. Toch ziet het ernaar uit dat S10 al een aardig bruin kleurtje heeft gekregen. Op S10 haar Instagram deelt ze een filmpje waarbij ze met haar welbekende grote zonnebril buiten zit. Je kan wel zien dat de zangeres het erg warm heeft want de blosjes staan op haar wangen. Daarbij zegt S10 ook nog eens met een lekker Amsterdams accent: ”Oh jongens, wat een hitte.”.

S10 en Maan dansen er op los op boot

Gelukkig heeft S10 een goede manier gevonden om een beetje af te koelen met het warme weer. Zo is de blondine lekker aan het varen op het water in een bootje. Hier staan flink wat mensen lekker los te gaan en te dansen. Maar dan zien we ineens een wel érg bekende dame op de bank van het bootje alle aandacht naar haar toe trekken; Maan de Steenwinkel. De twee zangeressen zijn dus lekker samen een stukje gaan varen en zwemmen om de warme dag goed door te komen. Terwijl S10 samen met haar twee vriendinnen op de rand zit te genieten van een drankje is Maan helemaal los aan het gaan. Maan staat met een red in haar hand breed lachend te dansen. Zo te zien heeft ze het enorm naar haar zin tijdens het boottochtje.

S10 op roze hakken

Vaak loopt zangeres S10 er een beetje casual bij. Of de blondine is gekleed in een hele donkere en bijzondere outfit net zoals bij het Eurovison Songfestival. De neutrale kledingstijl past helemaal bij S10 en haar nummers. Daarom is de selfie die S10 maakt in haar spiegel in het eerste opzicht niet heel opvallend. Zo heeft de blondine een simpel wit topje aan met daaronder een strak zwart broekje. Een prima outfit voor met deze hitte. Toch is er iets bijzonders als je goed naar de foto kijkt want S10 draagt knalroze hakken onder de outfit. Waarbij S10 haar kledingstijl normaal heel stoer is, zijn haar schoenen het tegenovergestelde. Een onverwachte maar zeker leuke keuze van S10. Wel moet S10 oppassen als ze met deze hakken op de boot gaat staan dansen, want straks valt ze overboord.

S10 outfit

S10 wil weer optreden

Sinds S10 haar behaalde successen als zangeres wordt ze door allerlei festivals en podiums geboekt om te komen optreden. Aan vraag dus geen gebrek maar toch blijkt het al even geleden voor S10 dat ze heeft opgetreden. De blondine deelt onderstaand filmpje waarop ze helemaal op gaat in haar eigen muziek met de tekst dat ze het optreden heel erg mist. Gelukkig zegt S10 bijna weer te mogen en dat maakt de zangeres vast heel erg blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!