Foto: Romee Strijd knapt bijna uit veel te klein jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is hoogzwanger en hierdoor zitten al haar kleren een stuk strakker. Zo knapt Romee haar jasje bijna uit elkaar omdat hij zo op spanning staat!

Lees ook: Video: Romee Strijd verovert TikTok met schokkerig dansje

Romee Strijd in veel te klein jasje

Zoals de meeste mensen wel weten is Romee Strijd niet vies van een spannend outfitje. Dit komt natuurlijk ook door het modellenwerk van Romee, waarbij ze elke keer weer in een ander pakje wordt gehesen. De allergrootste merken willen niks liever dan met de blondine samenwerken. Van Victoria’s Secret tot Prada, Romee heeft er allemaal voor gelopen op de catwalk. Daarbij zijn er ook heel veel merken die graag willen dat Romee hun kleding draagt en promoot op haar Instagram. Heel begrijpelijk aangezien het topmodel meer dan zeven miljoen volgers heeft op haar account. Zo ook het bedrijf NA-KD die samenwerken met Romee. Daarom plaatst Romee meerdere foto’s van verschillende outfits gesponsord door het merk. Net zoals dit lichtgekleurde topje die Romee aan heeft. Door Romee haar zwangere buik gaat hij maar net dicht en de blondine knapt er bijna uit. Desalniettemin staat het topje nog steeds prachtig bij Romee.

Romee Strijd in jurk met diepe v hals

Het volgende item dat Romee Strijd laat zien op haar Instagram is een kort jurkje. Het is een gebreid jurkje met blauwe, paarse, witte en rode strepen. Het jurkje is daarnaast heel erg kort en kan nog maar net alles verhullen bij Romee. Natuurlijk speelt hier de zwangere buik van Romee ook weer mee want hierdoor blijft er een stuk minder stof over. De jurk heeft een diepe V-hals en Romee draagt er een paarse blazer bij. Op het filmpje blaast Romee een kusje naar al haar volgers.

Romee Strijd bang voor bevalling

Tegenwoordig is Romee Strijd ook een ware sensatie op TikTok. Hier plaatst Romee allerlei soorten filmpjes en soms zelfs dansjes. Nu heerst er weer een nieuwe trend op het platform waarbij mensen bij een liedje zingen dat ze niet bang zijn voor leeuwen, tijgers of beren maar wel voor iets anders. In Romee haar geval maakt ze een filmpje dat ze bang is om haar baby uit haar buik te krijgen oftewel; bevallen. Romee heeft het natuurlijk al wel een keer eerder meegemaakt bij haar dochtertje Mint. Blijkbaar vindt Romee het alsnog heel spannend of het allemaal wel goed zal gaan. Gelukkig krijgt Romee veel reacties op haar filmpje van mensen die haar supporten en zeggen dat de bevalling helemaal goed komt. Zo reageert Rens Kroes, de zus van Doutzen Kroes, dat Romee haar angst moet laten gaan en dat het heel bijzonder is om een tweede kindje te krijgen.

Romee Strijd met dochter op kinderfeestje

Het topmodel Romee Strijd heeft een druk leventje. Naast zwanger zijn is de blondine natuurlijk ook druk bezig met het opvoeden van haar dochtertje. Waarschijnlijk heeft het kleine meisje al vriendinnetjes gemaakt want de twee zijn op een kinderfeestje. En wel op het kinderfeestje van een andere succesvolle moeder; Danique Bossers. Haar dochtertje is twee geworden en dat betekent een groot feest.

Romee Strijd kinderfeestje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!