Foto: Zangeres S10 geniet minimaal bedekt van vakantie in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 is weer terug in Nederland van haar vakantie, maar deelt nog even de laatste zonnige foto’s die ze daar gemaakt heeft.

De prachtige zangeres S10 is weer terug van vakantie en deelt verleidelijke foto

Het is een beetje een apart gevoel voor S10, om weer terug te zijn in Nederland. Ze heeft een heerlijke vakantie achter de rug, waar ze ook vooral in de zon heeft gezeten. Maar toen ze weer terug in Nederland was kreeg ze vooral met regen te maken. Vandaar haar vraag “is het nou zomer of herfst?” S10, of Stien den Hollander, zoals ze voluit heet, vraagt zich in haar nieuwste post af wat er gebeurt is met het lekkere weer in Nederland. Ze heeft nu al heimwee naar haar vakantiehuisje. En dat kan je haar met het slechte weer niet kwalijk nemen. Op vakantie kon S10 tenminste hele strakke pakjes aan. Daar is het hier echt te koud voor.

S10 deelt mooi kiekje met weinig kleding aan

De bloedmooie zangeres deelt, nu ze weer terug is in Nederland, even een paar foto’s van haar eerste dagen terug, maar ook nog van haar vakantie. De eerste foto die S10 in haar post zet is zo’n mooi vakantie kiekje. En die ziet er absoluut niet verkeerd uit. De ontzettend verleidelijke blondine heeft op het plaatje wel heel weinig kleren aangetrokken. De kleding die ze draagt verhult ook weinig. Nu kan je pas echt goed zien hoe knap S10 eigenlijk is. En daar smullen haar volgers natuurlijk wel enorm van.

Lees ook: Foto: S10 laat zich flink onder handen nemen in spannend schapenwolletje
S10 gaat los in Seoul met erg mooi pakje

De zangeres heeft zich tijdens haar vakantie prima vermaakt. Ze droeg daar wel een aantal outfits die je misschien niet meteen zou verwachten bij de stoere dame. Zo had ze best wel een lang jurkje aan. Dat jurkje zag er ontzettend lief uit, maar dat is natuurlijk niet meteen het imago waar je aan denkt bij S10. Of het nou wel of niet binnen het plaatje past, de foto van S10 ziet er natuurlijk wel gewoon erg goed uit. Het is juist een fijn kiekje, omdat je weer eens een andere kant van de prachtige blondine kan zien.

Lees ook: Onverwacht! S10 toont foto van vriendje en onthult relatie
De heerlijke selfie van S10

Niet alleen heeft S10 een prachtig waar je de hele dag naar zou kunnen kijken, ook heeft ze een enorm verleidelijk gezicht. Als S10 een spannende blik op zet, dan raak je helemaal in een trance. De knappe blondine weet precies hoe ze moet kijken om ervoor te zorgen dat haar volgers wild worden. En dat doet ze dan ook graag. Zo houdt ze iedereen mooi tevreden. De foto’s van S10 worden ontzettend goed bekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.