Foto: Zangeres S10 geniet minimaal bedekt van vakantie in de zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

S10 is weer terug in Nederland van haar vakantie, maar deelt nog even de laatste zonnige foto’s die ze daar gemaakt heeft.

De prachtige zangeres S10 is weer terug van vakantie en deelt deze foto

Het is een beetje een apart gevoel voor S10, om weer terug te zijn in Nederland. Ze heeft een heerlijke vakantie achter de rug, waar ze ook vooral in de zon heeft gezeten. Maar toen ze weer terug in Nederland was kreeg ze vooral met regen te maken. Vandaar haar vraag “is het nou zomer of herfst?” S10, of Stien den Hollander, zoals ze voluit heet, vraagt zich in haar nieuwste post af wat er gebeurt is met het goede weer in Nederland. Ze heeft nu al heimwee naar haar vakantiehuisje. En dat kan je haar met het slechte weer niet kwalijk nemen. Op vakantie kon S10 tenminste hele mooie kleding aan. Daar is het hier echt te koud voor.

S10 deelt mooi kiekje met weinig kleding aan

De mooie zangeres deelt, nu ze weer terug is in Nederland, even een paar foto’s van haar eerste dagen terug, maar ook nog van haar vakantie. De eerste foto die S10 in haar post zet is zo’n mooi vakantie kiekje. En die ziet er absoluut niet verkeerd uit. De ontzettend leuke blondine heeft op het plaatje wel heel weinig kleren aan. Nu kan je pas echt goed zien hoe mooi S10 eigenlijk is. En daar smullen haar volgers natuurlijk wel van.

S10 gaat los in Seoul met erg leuke kleding aan

De zangeres heeft zich tijdens haar vakantie prima vermaakt. Ze droeg daar wel een aantal outfits die je misschien niet meteen zou verwachten bij deze dame. Zo had ze best wel een lang jurkje aan. Dat jurkje zag er ontzettend lief uit, maar dat is natuurlijk niet meteen het imago waar je aan denkt bij S10. Of het nou wel of niet binnen het plaatje past, de foto van S10 ziet er natuurlijk wel gewoon erg goed uit. Het is juist een fijn kiekje, omdat je weer eens een andere kant van de blondine kan zien.

De mooie selfies van S10

Niet alleen heeft S10 een prachtige vormen waar je de hele dag naar zou kunnen kijken, ook heeft ze een enorm mooie look. Als S10 een blik op zet, dan raak je helemaal in een trance. De blondine weet precies hoe ze moet kijken om ervoor te zorgen dat haar volgers wild worden. En dat doet ze dan ook graag. Zo houdt ze iedereen mooi tevreden. De foto’s van S10 worden ontzettend goed bekeken.

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!