Video: Lilian Marijnissen walgt van vunzige opmerking René van der Gijp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

René van der Gijp houdt zich wederom niet in en maakt weer een héle vieze opmerking. Lilian Marijnissen is te gast en walgt van de opmerking van Gijp.

Het liep zoals gewoonlijk weer een beetje uit de hand tijdens een aflevering van Vandaag Inside… René van der Gijp en Johan Derksen staan natuurlijk wel een beetje bekend om hun vieze grapjes. Ook deze keer hielden de twee zich beide niet in. Vooral René had er zin in vanavond! Lilian Marijnissen leek het ook erg gezellig te hebben, maar de opmerking van René, die vond ze dan toch wel weer een beetje te ver gaan aan haar reactie te zien.

Tijdens de aflevering besproken de mannen van Vandaag Inside het programma Married At First Sight. Hierdoor ontstonden er vragen bij de mannen, die het concept van het programma niet helemaal begrepen. Zo vroeg Wilfred Genee zich af, of de deelnemers dan ook verplicht het bed met elkaar moesten delen. Dat is natuurlijk al een beetje een rare vraag, maar René en Johan gaan er enthousiast op in! Wil jij de hele video zien? Bekijk hem via deze link.

Lilian Marijnissen mooiste lijsttrekker verkiezingen

René maakt vunzige opmerking tijdens VI

Nadat Wilfred zich afvraagt of de deelnemers van het programma ook het bed met elkaar delen, gaat Lilian hier meteen op in. Ze reageert op Wilfred alsof die zojuist een flauwe opmerking heeft gemaakt. Johan voegt hier meteen aan toe: ”Je duikt er meteen op natuurlijk.” Lilian reageert telkens een beetje verbaasd en zegt ”Nouuu jongens, natuurlijk niet.” René maakt het nog maar eens een stuk erger en legt uit aan Lilian dat je wel moet weten hoe het eraan toe zal gaan in bed met je toekomstige partner. Hij geeft hierop een prachtig voorbeeld, waar Lilian duidelijk van walgt…

René zegt namelijk dat die partner misschien wel alleen open staat om het andere gaatje te gebruiken! Hierna geeft René zelfs nog aan dat dat voor hem geen reden zou zijn om het niet te doen. Wat een oude smeerpijp is het toch! Lilian lijkt er op het begin een beetje van te walgen, maar schiet daarna toch wel in de lach.

Meer zien van Vandaag Inside doe je op Instagram

Wil jij meer zien van de mannen en gasten van Vandaag Inside? Neem dan zeker even een kijkje op hun Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...