Video: Yentl en De Boer verklappen bizarre ontboezemingen bij Avondshow van Arjen Lubach

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yentl Schieman en Christine de Boer verklappen een bizar geheim bij de Avondshow van Arjen Lubach…

Onze twee getalenteerde Yentl Schieman en Christine de Boer, die mensen vooral kennen onder de naam Yentl en de Boer, hebben nogal een verassend geheim verklapt, tijdens een recente aflevering bij de Avondshow van Arjen Lubach! Wat hebben ze allemaal wel niet gedaan, terwijl ze op de Amsterdamse toneelschool zaten?

Yentl en de Boer onthullen geheimen bij de Avondshow van Arjen Lubach

Yentl Schieman en Christine de Boer waren laatst te zien bij de bekende talkshow van Arjen Lubach. Daar hebben de twee dames zich zeker vermaakt! Misschien wel iets te veel, omdat ze bizarre geheimen hebben onthuld over wat ze allemaal hebben gedaan, terwijl ze op de Amsterdamse toneelschool zaten!

Arjen Lubach stelt tijdens het programma een kijkersvraag aan het cabaretduo: ”Wat vonden jullie het irritantste vak op de toneelschool?’‘ Waarop Yentl reageert met toneelgeschiedenis. Maar dan verklapt Christine opeens iets wat niemand zag aankomen! Ze vertelt namelijk dat ze vaak sliepen tijdens die lessen! Yentl en Christine zijn blijkbaar toch niet zo lief en onschuldig als ze eruitzien! En alsof dat nog niet genoeg was, zegt Yentl ook nog eens dat ze niet vaak kwamen opdagen bij het vak toneelgeschiedenis.

Veel mensen waren geschokt dat ze dat hadden gedaan en vroegen zich af hoe de docenten dat niet hebben opgemerkt. Maar ze vertellen dat de docenten het hun waarschijnlijk wel gunden. En ook al hebben ze veel geslapen tijdens saaie vakken en zelfs lessen gemist door niet op te komen dagen, zijn ze alsnog bekend geworden en doen ze het supergoed met alle theatervoorstellingen die ze geven! Het is allemaal goed gekomen met Yentl en Christine.

Klik hier om zelf de video te bekijken waarin ze de geheimen onthullen!

Yentl en de Boer bij de Avondshow

Wil je meer zien van het komische duo Yentl en de Boer? Dat kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Yentl en de Boer kan je nog veel meer mooie momenten zien van de twee dames. Dus neem zeker snel even een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...