Foto: René van der Gijp krijgt tóch gelijk over klimaatmeisje tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

René van der Gijp heeft bakken met kritiek over zich heen gehad na de beruchte uitzending met klimaatactivisten aan de bar bij Vandaag Inside. Nu lijkt hij tóch zijn gelijk te krijgen…

Tijdens een recente aflevering van het programma Vandaag Inside waren er drie klimaatactivisten te gast om het te hebben over de aanhoudende protesten en blokkades voor een beter klimaat.

René van der Gijp heeft geen zin in klimaatactivisten bij VI

Tijdens een discussie over het klimaat begon René er ineens doorheen te praten en zei: “Ik vind het aardige mensen, maar past dit in ons programma?” Hij vraagt zich hardop af: “Wat moet je hier nou mee?” Hij zegt dat ze een leuk lopend programma hebben en dan ineens ‘van die weet ik veel wie’ aan de bar zetten. De uitgenodigde klimaatactivisten kijken vol verbazing naar deze harde uitspraken waar ze gewoon bijzitten. René maakt de gasten namelijk volledig belachelijk waar ze bij zijn en dat ook nog eens op televisie. Hier heeft hij naderhand nog flink wat kritiek over gehad. Uiteindelijk lijkt het er toch op dat hij gelijk heeft. Sterker nog, er zijn statistieken vrijgekomen die zijn vermoeden dubbel en dwars bevestigen!

Kijkcijfers geven René van der Gijp gelijk

Het is dus duidelijk dat van der Gijp een hekel heeft aan klimaatactivisten en al helemaal dat zij ook nog eens zijn programma verstoren. Hij zegt dat het totaal niet bij het programma Vandaag Inside past. Na enorm veel kritiek te hebben gekregen over zijn uitspraken tijdens deze aflevering, lijkt hij toch echt degene te zijn die gelijk heeft. Zo heeft Tina Nijkamp de kijkcijfers van de aflevering bekendgemaakt. Waar het programma normaal gesproken rond de miljoen kijkers hebben, hadden ze tijdens de aflevering met de klimaatactivisten zo’n 100.000 kijkers minder. Dat scheelt natuurlijk een hoop. Blijkbaar had de kijker, nét als René, helemaal geen zin om naar boze klimaatactivisten te kijken…

Kijkcijfers VI

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.