Video: Fresia Cousiño Arias gekleineerd door zoontje van ESPN-collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Fresia Cousiño Arias niet te grootste vrouw aller tijden is, dat was al langer bekend. Dat de presentatrice links en rechts wordt ingehaald komt haar duur te staan tijdens een uitzending van ESPN…

Fresia Cousiño Arias staat meestal ofwel alleen voor de camera, of met een collega die niet mega lang is. Maar dit keer is te zien dat haar lengte wordt overschreden door de allerjongsten. Zelf zit ze er niet zo mee en blijft vrolijk lachen als altijd.

Fresia Cousiño Arias groeit niet meer

De voorheen zo hard groeiende Fresia is inmiddels 30 jaar oud en dan is de groeispurt uit de puberteit iets van het verleden. Ze ziet er echter wel nog uit als een jong geestig iemand. Iemand die iedere zaterdag weer voor de camera te vinden is bij ESPN, of bij het afgelopen seizoen van het tv-programma Wie is de Mol? Tijdens de opnames weten de cameramannen precies hoe ze met Fresia om moeten gaan natuurlijk. Dit hebben ze sinds de start van haar carrière wel onder de knie. Totdat lengtes vergeleken moeten worden en de kleine Fresia meestal als verliezer naar voren komt. Zo ook nu, dit keer door de zoon van een ESPN-collega dus. Een die een jaar geleden nog op gelijke hoogte stond, maar nu haar in heeft gehaald. Gelukkig heeft ze altijd nog haar overwinning bij Wie is de Mol en een “lange” carrière om trots op te zijn.

Goedlachse Fresia niet klein te krijgen

De altijd vrolijke Fresia vat de vergelijking met de puber niet te zwaar op en blijft vrolijk door lachen. Natuurlijk erg professioneel van haar en het is goed om te zien dat ze na Wie is de Mol ook nog verlies aan kan. Constant als winnaar uit de bus komen is natuurlijk ook onmogelijk, zelfs voor Fresia. Of ze nog meer uitstapjes gaat maken naar programma’s waarin ze wel kan winnen lijkt vooralsnog uitgesloten trouwens. Al wil ze dit wel graag heeft ze het druk met haar loopbaan bij ESPN en lijkt ze, ondanks haar lengte, wel een constante verschijning bij de sportzender. Eentje die opvalt en veel (mannelijke) kijkers trekt.

Fresia Cousiño Arias niet te klein voor ESPN

Het bureau waarachter de kleine, maar wel altijd energieke verschijning te vinden is lijkt speciaal aangemeten voor haar. Als ze erachter staat lijkt het net alsof ze van normale lengte is, of in ieder geval een stukje langer dan ze daadwerkelijk is. Het enige dat echter lang lijkt door de gaan is haar carrière bij de zender. Blijkbaar maakt de directie bij ESPN het niet erg veel uit of ze nou een Hélène Hendriks lengte bezit of de lengte van een puber. Zolang ze maar genoeg weet te vertellen over de wedstrijd en blijft lachen. Zo zien we haar ook graag.  

Fresia in het buitenland wel op grote hoogte

Waar ze op tv misschien te kort schiet is Fresia in het buitenland wel op grote hoogte te vinden. Ze staat op Instagram op de gevoelige plaat op een hoge berg op skivakantie met haar familie. Daar valt niks van kleinzerigheid bij de presentatrice te bekennen. Ze lijkt erg blij te zijn om eventjes weg te mogen van alle lange mannen en pubers op tv om zelf op een berg nieuwe hoogten op te zoeken. Snowboarden lijkt helemaal haar ding te zijn. Als klein persoon heb je niet erg veel last van tegenwind en kan je juist in korte tijd veel meters maken. Maar nu moet ze weer met beide benen de vlakte van Nederland trotseren en haar kleine lengte erkennen. Gelukkig bezit ze zat andere kwaliteiten die veel presentatoren niet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!