Video: Zonnebadende Fresia Cousiño Arias wordt bruut verstoord aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias lag heerlijk te zonnen aan het bad, maar wordt ruw gestoord tijdens het maken van een spannend filmpje. 

Halverwege haar filmpje, krijgt Fresia Cousiño Arias het zwaar te verduren

De prachtige presentatrice is wel gewend van zichzelf op camera te laten zien. Normaal komt daar een hele crew aan te pas. Je zou dus denken dat het in haar eentje een stuk soepeler verloopt. Maar niks is minder waar. Toen Fresia Cousiño Arias een filmpje van zichzelf wilde maken op een ligstoel, werd ze ruw verstoord. Er werd namelijk midden in het filmpje iets naar haar hoofd gegooid. Gelukkig wist de prachtige presentatrice het goed op te lossen, maar het kostte haar in ieder geval wel wat moeite. Maar als je goed kijkt zie je haar op het filmpje ook lachen, dus het zal vast een flauwe grap geweest zijn en niet gemeen bedoeld. Fresia kapt daar we de video af, dus helemaal zeker zullen we het nooit weten. Maar het lijkt allemaal met een sisser af te lopen.

Lees ook: Foto: Fresia van ESPN spreidt haar benen voor bijzondere fotoshoot

Prachtige Fresia Cousiño Arias laat zich lekker bruin worden aan zwembad

De knappe brunette is momenteel heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. En daar hoort natuurlijk een beetje zonnen bij. Dat doet Fresia Cousiño Arias dan ook. Ze pakt er een luie stoel bij en gaat aan het zwembad zitten. Met de zon op haar gezocht komt de knappe presentatrice prima tot rust. En ze ziet er ook nog eens heel erg fijn uit op het filmpje dat ze deelt met haar volgers. Het is een beetje jammer dat het filmpje zo bruut werd verstoord, anders had je nog net even wat langer kunnen genieten van de knappe dame op beeld. Gelukkig deelt Fresia meer dan genoeg mooie foto’s op haar Instagram pagina, dus hoef je nooit verlegen te zitten om mooie plaatjes van deze knappe vrouw. Die zijn er namelijk op haar pagina in overvloed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Fresia Cousiño Arias buigt voorover voor bijzondere foto

Fresia heeft de afgelopen jaren best wel wat bijzondere fotoshoots mogen doen. Naarmate de knappe presentatrice steeds populairder werd, wilde er ook steeds meer mensen met haar samenwerken. Daar zaten een aantal fotografen bij die graag de prachtige dame in kwestie voor de camera wilde hebben. Zo gezegd, zo gedaan en dus ging Fresia op steeds meer foto’s. Het is inmiddels een soort tweede natuur voor haar geworden. Op de foto hierboven kan je zien hoe Fresia haar pakje niet helemaal goed aan krijgt en een beetje naar voren moet buigen om het goed te trekken. Ze is gelukkig ondanks de populariteit nog heel gewoon gebleven en probeert zelf dus haar outfit een beetje te fatsoeneren. Dat lukt haar nog redelijk ook. Het werd een erg spontane en leuke foto van de presentatrice waar ook haar fans erg blij mee waren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.