Foto: Noa Vahle en collega Fresia gebruiken hun tongen na heerlijk avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrices hebben net een geweldige Europa Conference League achter de rug en dat moet gevierd worden!

Prachtige Noa Vahle en Fresia Arias maken gekke foto

De twee knappe presentatrices kunnen het blijkbaar heel erg goed met elkaar vinden. Als je een lange periode samen bent om verslag te doen van een toernooi zoals de Europa Conference League, dan kan het ook niet anders of je zoekt elkaar een beetje op. En blijkbaar hebben de twee knappe dames het prima met elkaar kunnen vinden, want ze maken samen nog even deze prachtige foto’s. Natuurlijk maken ze eerst een onschuldig kiekje waar hun volgers blij van worden en vervolgens maken ze een iets wilder kiekje waar hun volgers heel erg blij van worden. De knappe dames weten wel hoe ze zichzelf op een mooie manier moeten presenteren aan de wereld en dat zorgt ervoor dat ze nu deze geweldige foto’s hebben om te kunnen laten zien. Dat ziet er goed uit hoor, Fresia en Noa!

Lees ook: Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle is het rijzende sterretje van medialand

Als dochter van Linda de Mol gooi je in medialand natuurlijk vrij hoge ogen, maar Noa Vahle weet tot nu toe alle verwachtingen waar te maken. De knappe blondine laat zich door geen enkele uitdaging uit het veld slaan. Ze slaat wel een iets andere weg in dan haar moeder. Noa is namelijk helemaal weg van voetbal en heeft dan ook besloten om voornamelijk sportwedstrijden van commentaar te voorzien en voor en na de wedstrijd spelers te interviewen. Ook is ze van harte welkom in programma’s als VI, waar ze graag gezien wordt. Zowel door de gasten en het publiek in de studio als de heren aan tafel wordt Noa flink verwelkomt. Dat is natuurlijk wel even anders dan haar moeder, maar Noa vindt haar eigen weg wel in het Nederlandse mediawereldje.

Fresia Arias maakt van het voetballen een feestje

Dan hebben we nog Fresia Arias. De knappe dame heb je ongetwijfeld wel een keer voorbij zien komen. Dankzij Fresia worden wedstrijden een stukje spannender. Want je mag altijd, of je club nu wint of niet, achteraf nog even naar de knappe brunette kijken. En dat is natuurlijk wel iets waar de meeste voetballiefhebbers van smullen. Fresia staat wel haar mannetje en kan absoluut wat hebben. Bij het grote publiek werd Fresia bekend vanwege haar deelname aan Wie is de Mol? waar ze de winst wist te behalen.

Eindelijk de twee knapste dames van de voetbal samen op beeld

Aangezien ze allebei voor een andere zender werken zie je Noa en Fresia eigenlijk nooit samen, maar daar is dankzij hun leuke foto’s eindelijk een einde aan gekomen. De twee knappe vrouwen steken nog even speels hun tong uit naar de camera om iedereen die hier zo lang op heeft gewacht nog een beetje te plagen. En dat werkt natuurlijk hartstikke verleidend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.