Zag Maan haar opvolger aan het werk bij TVOH?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice Of Holland is toe aan de halve finales. Nadat ook Waylon en Ali B hun team zagen slinken naar twee kandidaten, kunnen we gaan speculeren over de mogelijke winnaar van talentenjacht op RTL. Het zou goed kunnen dat Maan de steenwinkel, die aanwezig was bij de liveshow, in Emma Boertien al haar ‘opvolger’ zag.

Nog niet zo heel lang geleden waren de tonen van Maan de Steenwinkel nog onverstaanbaar voor het grote publiek. De Nederlandse zangeres brak natuurlijk door bij The Voice of Holland (winnaar 2016), maar is voor de jubileumeditie aanwezig bij de liveshows.

Maan de Steenwinkel

De een mag zingen, maar Maan zat in het publiek. Haar blik na het optreden van kandidaat Emma (team Waylon) leek erop alsof ze naar de winnaar keek van het tiende seizoen van The Voice of Holland.

(Lees verder onder afbeelding)

Maan (achtergrond, rechts) zat op de tribune bij The Voice Of Holland. Beeld: RTL Gemist

En als iemand weet hoe het is om The Voice te winnen, dan is dat Maan wel. De zangeres groeide als onderdeel van Team Marco Borsato uit tot de populairste kandidate van één van de eerdere edities van het RTL-programma. Maan vloog na het optreden van Emma even door beeld (zie beeld boven)

Reverse Queen

In plaats van Maneschijn leek zij een zonnestraaltje na het optreden van de pas 17-jarige Emma. Dat kreeg Emma voor elkaar door het nummer ‘Love of my life’ van Queen te brengen als een soort reverse Freddie Mercury.

Geen artistiek optreden, maar een verhaal op toonhoogte. Geen grote act, maar intieme klanken die zich vanaf moment één verankeren in je trommelvlies. Geen grote naam die het zong, maar een meisje dat nog geen alcohol meekrijgt bij de plaatselijke supermarkt.

Dat laatste is misschien wel de reden dat Maan na het optreden van Emma keek alsof ze een oude geliefde zag. Wellicht hoefde Maan niet eens op het podium te stappen om weer even in de liveshows van The Voice of Holland te staan.

(Boer)tien voor Emma

Waar Emma tijdens de repetities in Waylons woonkamer haar coach nog tot tranen toe ontroerde, hield de rockster voor het oog van de ‘grote’ camera het wel droog. Dat gold ook voor Maan, overigens. Zij had een grote grijns op haar gezicht en haar ogen twinkelden. Waarom dat zo is, weet zij alleen. Maar van een afstandje leek het alsof zij het jongste lid van The Voice of Holland-winnaarsclub had zien optreden.

Emma Boertien van The Voice of Holland met een Maan kettinkje
Emma Boertien van The Voice of Holland met een Maan kettinkje. Beeld: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!