Huh: Maan de Steenwinkel lijkt van aardbodem verdwenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar is Maan de Steenwinkel toch eigenlijk naartoe? Dat lijkt iedereen zich opeens af te vragen de laatste tijd.

Doodse stilte rondom zangeres Maan de Steenwinkel

De knappe zangeres is al even van de aardbodem verdwenen en niemand lijkt te snappen wat er gebeurt is. Waar is Maan opeens naar toe. De populaire en vooral erg knappe zangeres had een ontzettend veelbelovende carrière en scoorde hit na hit. Haar nummers zijn miljoenen keren geluisterd. Maar nu is Maan nergens meer te vinden. Tijd om eens in deze mysterieuze zaak te duiken en te kijken wat er nu precies met Maan de Steenwinkel gebeurd is. Want deze knappe blondine kunnen we natuurlijk niet missen in ons leven.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt haar lijf in flinterdun topje

Maan de Steenwinkel last pauze in

Het festivalseizoen is weer begonnen, de zomer komt eraan, maar van Maan de Steenwinkel is nergens wat te bekennen. De knappe blondine treedt al even niet op en ook op social media blijft het verdacht stil rondom de grote superster. Wat is er toch allemaal met Maan aan de hand? Waar hangt de knappe zangeres momenteel bijvoorbeeld uit? Nou, heel simpel. De beeldschone zangeres heeft besloten om het de komende tijd even wat rustiger aan te doen en tijd voor zichzelf te nemen. Het was als het aan Maan ligt, hard nodig. En daarom neemt ze even een pauze van alles.

Maan neemt afscheid van het podium

“Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen”, zei Maan tegen Kraantje Pappie tijdens zijn podcast. Plannen had ze nog niet, maar ze zag het wel zitten om eventjes lekker naar het buitenland te vertrekken om daar een tijdje te vertoeven. Italië leek haar wel mooi. Of ze echt gegaan is weet niemand, want ook op social media blijft de beeldschone zangeres ijzig stil. Ze heeft in ieder geval behoefte om zichzelf helemaal af te zonderen van de wereld. Het is dus maar de vraag of we Maan op de korte termijn nog terug gaan zien. Al zal ze ongetwijfeld uiteindelijk het optreden weer gaan missen.

Maan is een stuk rustiger geworden

Misschien komt het door haar enorm drukke levensstijl, maar de afgelopen jaren is Maan de Steenwinkel een stuk rustiger geworden. En dat merk je wel als je naar haar kijkt. Vroeger ging Maan naar elke afterparty, maar tegenwoordig is ze vooral bezig met lekker ontspannen een avondje op bed liggen nadat ze klaar is met een optreden. En daar zit wel een groot verschil in. Misschien dat de zangeres daarom ook nu zo de behoefte voelde om even flink te detoxen. Zo kon ze weer helemaal tot rust komen. Hopelijk vindt Maan de Steenwinkel de rust die ze nodig heeft, zodat we binnenkort weer kunnen genieten van haar prachtige foto’s. Dat kan iedereen namelijk wel gebruiken, een beetje meer Maan de Steenwinkel in zijn leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!