TVOH: van fittie tot finale

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het tiende seizoen van The Voice of Holland leek lange tijd niet eens om het zangtalent te gaan. De fittie tussen coaches Anouk en Lil’ Kleine domineerde het eerste gedeelte van de show. Met de week dat de finale dichter bij kwam, draaide de talentenshow weer om de gouden kelen van de kandidaten. Mannenzaken zet voor de finale de belangrijkste gebeurtenissen nog op rij. 

Nog ruim twee uur kijken naar Chantal Janzen en dan weten we wie The Voice of Holland dit jaar heeft gewonnen. De jubileumeditie van de talentenjacht (tiende seizoen) is er een om de geschiedenisboeken mee te vullen, alleen leek dat eerder de verantwoordelijkheid van de coaches dan van de mooie stemgeluiden.

To fittie or not to fittie

Tijdens de Blind Auditions werd er namelijk al flink gebattled tussen coaches Anouk en Kleine Jorik. Wat aanvankelijk een helse strijd leek te worden, werd de woordenwisseling tussen de twee alfamannetjes buiten beeld gehouden. Daardoor had het hele voorval, wat het grootste deel van de Blind Auditions omving, veel weg van een On Demand 1-aprilgrap.

Lees ook: Lekkere veteraan steelt show bij The Voice X

Nog voordat The Battle begon, hadden we dus al een hevige strijd tussen de achterbannen van Anouk en Kleine Jorik. Dat wil overigens niet zeggen dat de andere leden van de coachingsstaf zichzelf voorbeeldig gedroegen. Ali B maakte een uitstapje naar de knoppen van de andere stoelen en zorgde er voor dat anderen draaiden op het moment dat zij dat nog niet zeker wisten. Maar goed: toen alle teams gevormd waren, konden de échte Battles eindelijk beginnen.

Lees ook: Kleuterklas ‘The Voice’ draait overuren 

Verloren zoon Hazes en Rapper Corrie de Koning

Nadat de teams verder slonken en de coaches elkaars afwijzingen konden ‘stelen’, zodat zij een extra teamlid hadden, kon de wedstrijd dan echt beginnen. Twee van de afvallers vielen op in de knock-outs en de liveshows.

De Rotterdamse rapper Corleone liet horen dat hij over een hoge dosis creativiteit beschikt, maar The Voice was daar wellicht niet het beste podium voor. Datzelfde gold voor Danilo, een Amsterdamse volkszanger wiens muzikaliteit de ring van Amsterdam niet verliet. Beiden niet de niches waar het massapubliek van The Voice op zit te wachten.

Finale The Voice of Holland

Het scheelde niet veel of kandidate Daphne bewandelde hetzelfde pad als Corleone en Danilo. Deze chick kreeg een black-out tijdens haar optreden in de halve finale, zong de helft van haar tekst, maar ging uiteindelijk toch door. Vooral coach Anouk was het niet eens met de uitslag van deze Bizarre Blondjes Battle.

Lees ook: Anouk in Mokkel Maandag

Uiteindelijk mocht Daphne dus toch deelnemen aan de finale. Daar in heeft ze dikke concurrentie van onder andere Sophia, een 17-jarig meisje met de stem van een volwassen vrouw. Gaat deze Adele met een gitaar in haar hand voor de overwinning, of speelt de gun-factor anderen in de hand?

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten