Hosselaar Harry op zoek naar geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Harry en Meghan beginnen door hun centen heen te raken. En aangezien ze binnenkort van de nukkige koningin hun titel mogen inleveren, het Royal Sussex merk waar ze van plan waren een hoop centen aan te verdienen, zit er niks anders op voor het paar dan een andere inkomstenbron te zoeken. En aangezien Harry de kostwinner blijft moet hij aan de bak. Wellicht dat deze carrières in het verschiet liggen.

Lucky Harrie

Misschien dat Harry wel wat kan leren van de Nederlandse televisie. Als hij nou een parodie maakt rondom zijn eigen televisie optredens, een soort Engelse LuckyTV, dan kan hij nog een aardig slaatje slaan uit zijn recente media aandacht.

Harry Driver

Meghan kan altijd nog terugvallen op acteren. Maar misschien dat ze haar man ook nog aan een paar mooie rollen kan helpen.

Sussex got talent

Harry kan altijd nog een gokje wagen als danser. Misschien dat hij zich wel kan aansluiten bij een populaire groep. Dat moet dan wel een diverse groep zijn, die overal voor open staan, maar het liefste nog geen ginger als lid heeft.

Twee McDukes en een Royal with Cheese

Prins Harry heeft geen gebruikelijke jeugd gehad. Alles werd voor hem geregeld en om geld zat hij nooit verlegen. De hele bijbaantjes fase heeft hij dus glashard overgeslagen. Misschien dat daar nu dan eindelijk tijd voor komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!