Hosselaar Harry op zoek naar geld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Harry en Meghan beginnen door hun centen heen te raken. En aangezien ze binnenkort van de nukkige koningin hun titel mogen inleveren, het Royal Sussex merk waar ze van plan waren een hoop centen aan te verdienen, zit er niks anders op voor het paar dan een andere inkomstenbron te zoeken. En aangezien Harry de kostwinner blijft moet hij aan de bak. Wellicht dat deze carrières in het verschiet liggen.

Lucky Harrie

Misschien dat Harry wel wat kan leren van de Nederlandse televisie. Als hij nou een parodie maakt rondom zijn eigen televisie optredens, een soort Engelse LuckyTV, dan kan hij nog een aardig slaatje slaan uit zijn recente media aandacht.

Harry Driver

Meghan kan altijd nog terugvallen op acteren. Maar misschien dat ze haar man ook nog aan een paar mooie rollen kan helpen.

Sussex got talent

Harry kan altijd nog een gokje wagen als danser. Misschien dat hij zich wel kan aansluiten bij een populaire groep. Dat moet dan wel een diverse groep zijn, die overal voor open staan, maar het liefste nog geen ginger als lid heeft.

Twee McDukes en een Royal with Cheese

Prins Harry heeft geen gebruikelijke jeugd gehad. Alles werd voor hem geregeld en om geld zat hij nooit verlegen. De hele bijbaantjes fase heeft hij dus glashard overgeslagen. Misschien dat daar nu dan eindelijk tijd voor komt.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten