Roxeanne Hazes zegt sorry, maar waarvoor?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze New Music Friday gaan we – zoals je van Mannenzaken gewend bent – weer in op een opvallend nieuw muziekje of een in het oog springende artiest. Vandaag is de enige echte Roxeanne Hazes aan de beurt.

‘Sorry’ – Roxeanne Hazes

Wie het lied, dat voor nu alleen nog via Spotify te beluisteren is, voor het eerst hoort, staat even raar te kijken. Waarom? Na de intro van Rox horen we namelijk de stem van niemand minder dan de oude André Hazes himself. Dat is in het begin verwarrend, maar met wat achtergrondinformatie wordt al snel duidelijk dat dit ‘duet’ ingezongen is voor de aankomende ‘Heel Holland Zingt Hazes’-concertreeksen.

 

‘Sorry’ voor de driehoeksverhouding van André Hazes?

Gezien alle gebeurtenissen rondom André Hazes, Monique Westenberg én Bridget Maasland, kunnen we niet anders dan onszelf afvragen of Rox sorry zegt namens haar broer. Want eerlijk is eerlijk: een ‘sorry’ met betrekking tot die real life GTST-soap zou wel op zijn plaats zijn.

Maandenlang heeft de Nederlandse samenleving in spanning gezeten. Maandenlang nagels bijten, maandenlang slapeloze nachten. En men maar bang zijn dat het Coronavirus onze maatschappij plat zou leggen.

‘Sorry’ dat Marieke Elsinga van de markt is?

Of zegt Roxeanne ‘sorry’ voor het feit dat de door mannelijk Nederland zeer geliefde Marieke Elsinga van de markt is? Het lijkt minder plausibel dan optie nummer één, maar ja echt uitsluiten kunnen we het ook weer niet. Het zou overigens ook een terechte ‘sorry’ zijn. Vele mannenharten huilen namelijk nog steeds om dit droevige nieuws.

‘Sorry’ voor wat nog komen gaat

Wat óók nog kan, is dat Rox sorry zegt voor iets dat nog komen gaat. Misschien gaat ze wel voor een kortpittig kapseltje of erger nog: stopt ze met Instagram?! Ach, wat het ook moge zijn, de tijd zal het leren.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.