Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het spijt ons verschrikkelijk. Terwijl het kwik blijft stijgen, kunnen wij helaas niet voor verkoeling zorgen. We geven de schuld aan onderstaande Sociale Schoonheden. Zie het met deze Instagramfoto’s van Jennifer Hoffman, Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam en Nikkie Plessen maar koel te houden!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman had haar contract bij 3 Op Reis nauwelijks getekend, en de coronacrisis barstte los. Voor werk op snoepreisjes gaan lukte dus een lange tijd niet. Bij gebrek aan beter is de blonde actrice ‘gewoon’ in ons eigen landje op reis gegaan. Kan ook best leuk zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen showt haar nieuwste zomerjurkje. Hij is spierwit, en zit boordevol stretch! Da’s extra mooi als je lijf er uitziet als dat van Nikkie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft last van de hitte. Wat ze dan op zo’n bloedhete golfbaan doet, moet je niet aan ons vragen. Gelukkig biedt het dak van dit golfkarretje nog een klein beetje schaduw, anders was de presentatrice er slechter aan toe geweest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Jutta Leerdam

Nee, dit is niet Puck Moonen, maar Jutta Leerdam! Schaatsers houden in het off-seizoen hun conditie op peil door op de racefiets te springen. De sprong van schaatspak naar wielerpakje is gelukkig klein!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!