Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het spijt ons verschrikkelijk. Terwijl het kwik blijft stijgen, kunnen wij helaas niet voor verkoeling zorgen. We geven de schuld aan onderstaande Sociale Schoonheden. Zie het met deze Instagramfoto’s van Jennifer Hoffman, Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam en Nikkie Plessen maar koel te houden!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman had haar contract bij 3 Op Reis nauwelijks getekend, en de coronacrisis barstte los. Voor werk op snoepreisjes gaan lukte dus een lange tijd niet. Bij gebrek aan beter is de blonde actrice ‘gewoon’ in ons eigen landje op reis gegaan. Kan ook best leuk zijn!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen showt haar nieuwste zomerjurkje. Hij is spierwit, en zit boordevol stretch! Da’s extra mooi als je lijf er uitziet als dat van Nikkie!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft last van de hitte. Wat ze dan op zo’n bloedhete golfbaan doet, moet je niet aan ons vragen. Gelukkig biedt het dak van dit golfkarretje nog een klein beetje schaduw, anders was de presentatrice er slechter aan toe geweest!

Jutta Leerdam

Nee, dit is niet Puck Moonen, maar Jutta Leerdam! Schaatsers houden in het off-seizoen hun conditie op peil door op de racefiets te springen. De sprong van schaatspak naar wielerpakje is gelukkig klein!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.