Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het spijt ons verschrikkelijk. Terwijl het kwik blijft stijgen, kunnen wij helaas niet voor verkoeling zorgen. We geven de schuld aan onderstaande Sociale Schoonheden. Zie het met deze Instagramfoto’s van Jennifer Hoffman, Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam en Nikkie Plessen maar koel te houden!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman had haar contract bij 3 Op Reis nauwelijks getekend, en de coronacrisis barstte los. Voor werk op snoepreisjes gaan lukte dus een lange tijd niet. Bij gebrek aan beter is de blonde actrice ‘gewoon’ in ons eigen landje op reis gegaan. Kan ook best leuk zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen showt haar nieuwste zomerjurkje. Hij is spierwit, en zit boordevol stretch! Da’s extra mooi als je lijf er uitziet als dat van Nikkie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft last van de hitte. Wat ze dan op zo’n bloedhete golfbaan doet, moet je niet aan ons vragen. Gelukkig biedt het dak van dit golfkarretje nog een klein beetje schaduw, anders was de presentatrice er slechter aan toe geweest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Jutta Leerdam

Nee, dit is niet Puck Moonen, maar Jutta Leerdam! Schaatsers houden in het off-seizoen hun conditie op peil door op de racefiets te springen. De sprong van schaatspak naar wielerpakje is gelukkig klein!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten