Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het spijt ons verschrikkelijk. Terwijl het kwik blijft stijgen, kunnen wij helaas niet voor verkoeling zorgen. We geven de schuld aan onderstaande Sociale Schoonheden. Zie het met deze Instagramfoto’s van Jennifer Hoffman, Sylvana IJsselmuiden, Jutta Leerdam en Nikkie Plessen maar koel te houden!

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman had haar contract bij 3 Op Reis nauwelijks getekend, en de coronacrisis barstte los. Voor werk op snoepreisjes gaan lukte dus een lange tijd niet. Bij gebrek aan beter is de blonde actrice ‘gewoon’ in ons eigen landje op reis gegaan. Kan ook best leuk zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen showt haar nieuwste zomerjurkje. Hij is spierwit, en zit boordevol stretch! Da’s extra mooi als je lijf er uitziet als dat van Nikkie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft last van de hitte. Wat ze dan op zo’n bloedhete golfbaan doet, moet je niet aan ons vragen. Gelukkig biedt het dak van dit golfkarretje nog een klein beetje schaduw, anders was de presentatrice er slechter aan toe geweest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Jutta Leerdam

Nee, dit is niet Puck Moonen, maar Jutta Leerdam! Schaatsers houden in het off-seizoen hun conditie op peil door op de racefiets te springen. De sprong van schaatspak naar wielerpakje is gelukkig klein!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten. 

Gerelateerde berichten