Foto: Nikkie Plessen deelt duizelingwekkend diep inkijkje in open jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen verrast haar volgers gigantisch met dit gewaagde kiekje! Alsof haar outfit zelf nog niet genoeg was, neemt ze de foto ook nog eens van een zéér interessante positie…

Nikkie Plessen deelt foto van open jurkje

De aantrekkelijke Nikkie Plessen kennen we natuurlijk allemaal van haar modemerk. Die kleding probeert Nikkie zelf ook allemaal uit, zodat ze precies weet wat wel en niet leuk staat en ze echt kwaliteit kan verkopen. Vervolgens deelt ze ook nog eens foto’s van zichzelf in haar eigen ontworpen kleding op Instagram. Da’s een slimme truc, aangezien Nikkie zelf stiekem een perfect modellenlijf heeft! Zo zorgt de blondine er met slechts één fotootje voor dat ze meer verkoopt, meer volgers aantrekt en ook minder geld kwijt is aan modellen! De enorme vracht aan geschokte reacties die dit soort foto’s oplevert vindt Nikkie stiekem helemaal niet erg. Voor hen trekt ze juist die spannende kleding aan, zoals deze jurk met een duizelingwekkend diepe inkijk!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont extreem pikante outfit tijdens RTL Boulevard

Volgers reageren massaal op dit schokkende kiekje van Nikkie

Op de bovenstaande foto zijn de reacties van volgers niet mals! Veel volgers zijn van mening dat haar Instagram-post te ver gaat. ”Dit heeft weinig met mode te maken, maar is meer een schreeuw om aandacht. Dat heeft Nikkie Plessen toch helemaal niet nodig?” Andere mensen reageren op deze reactie met; ”Zoveel meningen, zoveel gedachten, uiteindelijk doe je lekker wat je zelf wil. Wat een ander denkt of zegt.. doet er niet toe.” We kunnen concluderen dat het een gewaagd kiekje is om op Instagram te plaatsen! Hier staat de jurk ook helemaal niet centraal, maar juist haar ‘grote vriendinnen’ die Nikkie even in het zonnetje wil zetten. Dat is natuurlijk super attent van de bloedmooie Nikkie!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Vermogen van Nikkie Plessen blijft groeien

Nikkie Plessen is een Nederlandse ondernemer, modeontwerpster en televisiepersoonlijkheid. Ze is vooral bekend van haar modelijn Nikkie en haar deelname aan televisieprogramma’s zoals RTL Boulevard en Dragon’s Den. Plessen heeft ook geïnvesteerd in vastgoed en heeft verschillende panden in Amsterdam in haar bezit. Quote wijst het groeiende vermogen van Plessen toe aan de 14 modewinkels en haar uitgekiende online strategie. Met haar Nikkie-imperium schreef ze in 2021 bijna €6 miljoen nettowinst. Al met al is de ondernemer volgens Quote goed voor een persoonlijk vermogen van €28 miljoen. Dat is niet mis voor 37-jarige Nikkie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...