Rondje Forum 22-6: Foto’s van Marieke Elsinga, Davina Michelle & meer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je favoriete bekende vrouwen hebben de zomer in hun bol! Het weer wordt warmer, de outfits worden luchtiger en de foto’s worden daarom nóg interessanter! Gelukkig kan je op ons forum terecht voor de nieuwste kiekjes van Marieke Elsinga, Davina Michelle, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Marieke Elsinga

Hebben ze geen airconditioner in de RTL Boulevard– studio? opvallend kort rokje in de uitzending van gisteravond. Met die metalen ringetjes leek ze zelfs een beetje op Xenia: Warrior Princess. Dertigplussers weten vast nog wel wie dat is!

Miljuschka Witzenhausen

badpak én een ijsje. De ‘plus size’ keukenkoningin ziet er zoals altijd weer finger lickin’ good uit!

Davina Michelle

Davina Michelle deed onlangs een boekje open over haar privéleven. Hoewel, eigenlijk legde ze uit waarom ze dat boekje liever dicht houdt. Gelukkig zijn we geen fan van haar vriend, maar van Davina! Aan Foto’s van deze blonde ster geen gebrek op het Mannenzakenforum!

Sylvie Meis

We hebben ze een tijdje niet gezien, maar de paparazzifoto’s van Sylvie Meis op buitenlandse stranden zijn terug! De formule is bekend: Sylvie neemt een koffer vol bikini’s mee, en gaat elke dag op het strand lopen tot elke fotograaf z’n rolletje volgeschoten heeft. Mooiere vakantiekiekjes ga je niet vinden!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten