Rondje Forum 22-6: Foto’s van Marieke Elsinga, Davina Michelle & meer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je favoriete bekende vrouwen hebben de zomer in hun bol! Het weer wordt warmer, de outfits worden luchtiger en de foto’s worden daarom nóg interessanter! Gelukkig kan je op ons forum terecht voor de nieuwste kiekjes van Marieke Elsinga, Davina Michelle, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Marieke Elsinga

Hebben ze geen airconditioner in de RTL Boulevard– studio? opvallend kort rokje in de uitzending van gisteravond. Met die metalen ringetjes leek ze zelfs een beetje op Xenia: Warrior Princess. Dertigplussers weten vast nog wel wie dat is!

Miljuschka Witzenhausen

badpak én een ijsje. De ‘plus size’ keukenkoningin ziet er zoals altijd weer finger lickin’ good uit!

Davina Michelle

Davina Michelle deed onlangs een boekje open over haar privéleven. Hoewel, eigenlijk legde ze uit waarom ze dat boekje liever dicht houdt. Gelukkig zijn we geen fan van haar vriend, maar van Davina! Aan Foto’s van deze blonde ster geen gebrek op het Mannenzakenforum!

Sylvie Meis

We hebben ze een tijdje niet gezien, maar de paparazzifoto’s van Sylvie Meis op buitenlandse stranden zijn terug! De formule is bekend: Sylvie neemt een koffer vol bikini’s mee, en gaat elke dag op het strand lopen tot elke fotograaf z’n rolletje volgeschoten heeft. Mooiere vakantiekiekjes ga je niet vinden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!