Rondje Forum 22-6: Foto’s van Marieke Elsinga, Davina Michelle & meer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je favoriete bekende vrouwen hebben de zomer in hun bol! Het weer wordt warmer, de outfits worden luchtiger en de foto’s worden daarom nóg interessanter! Gelukkig kan je op ons forum terecht voor de nieuwste kiekjes van Marieke Elsinga, Davina Michelle, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Marieke Elsinga

Hebben ze geen airconditioner in de RTL Boulevard– studio? opvallend kort rokje in de uitzending van gisteravond. Met die metalen ringetjes leek ze zelfs een beetje op Xenia: Warrior Princess. Dertigplussers weten vast nog wel wie dat is!

Miljuschka Witzenhausen

badpak én een ijsje. De ‘plus size’ keukenkoningin ziet er zoals altijd weer finger lickin’ good uit!

Davina Michelle

Davina Michelle deed onlangs een boekje open over haar privéleven. Hoewel, eigenlijk legde ze uit waarom ze dat boekje liever dicht houdt. Gelukkig zijn we geen fan van haar vriend, maar van Davina! Aan Foto’s van deze blonde ster geen gebrek op het Mannenzakenforum!

Sylvie Meis

We hebben ze een tijdje niet gezien, maar de paparazzifoto’s van Sylvie Meis op buitenlandse stranden zijn terug! De formule is bekend: Sylvie neemt een koffer vol bikini’s mee, en gaat elke dag op het strand lopen tot elke fotograaf z’n rolletje volgeschoten heeft. Mooiere vakantiekiekjes ga je niet vinden!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten