TikTok Tuesday: Emma Heesters daagt je uit met outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar gaat Emma Heesters heen? Naar Rome! En wat neemt ze mee? Een hele koffer vol met outfits! De zangeres heeft een nieuw nummer uitgebracht met de titel ‘Waar Ga je Heen?’ – en daagt iedereen uit om haar zelfbedachte TikTok-Challenge zelf te proberen! Bij elke knip in je vingers moet er een kledingstuk veranderen. Zoek de verschillen!

Emma Heesters weet dat veel van haar jonge fans op TikTok zitten. Een simpele Instagrampost is tegenwoordig niet meer genoeg om iedereen te bereiken. Daarom pakt de blondine uit op social media om haar nieuwe liedje ‘Waar Ga Je Heen?’ te promoten. Ze plakt er een heuse TikTok Challenge aan vast. Deze strategie lijkt te werken: Emma Heesters beklimt op dit moment de top40 met de song…

Lees ookBloedmooie Emma Heesters heeft spannende toekomstplannen

Emma Heesters kleedt zich om

Emma Heesters doet het zelf voor. De zangeres is nadat de vliegvelden open gingen meteen naar Rome gevlogen met een enorme koffer vol zomerjurkjes. Op het balkon van haar appartement, met uitzicht op het iconische Colosseum, ‘flipt’ ze met een simpele knip in de vingers door haar zomergarderobe heen. Nu wil ze dat al haar volgers dit na gaan doen: de #waargajeheenchallenge! Voor mannen is het minder interessant – met die twee korte broeken en dat handjevol t-shirts maak je op TikTok weinig furore – we blijven deze keer dus langs de zijlijn.

@emmaheestersROME!! 😍🇭🇺 vergeet me niet te taggen in jullie versies! 💖##waargajeheenchallenge♬ Waar Ga Je Heen – Emma Heesters

@emmaheesters##WaarGaJeHeenChallenge ❤️☀️ can’t wait to see your videos! Make sure to switch at least one clothing item every time you snap your fingers! 🤪💖♬ Waar Ga Je Heen – Emma Heesters

 

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten