Roxane Knetemann laat VI-kijkers kwijlen met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann deelt een verleidelijke foto via Instagram. Vervolgens moet ze de dorstige mannen van zich afslaan!

Roxane Knetemann deelt een verleidelijke foto via Instagram. De blondine is vaker zo actief op Instagram. Want één ding is duidelijk, Roxane houdt ervan om foto’s te delen met haar volgers. En aan de reacties onder deze foto te zien, houden haar volgers daar ook van! Vooral de VI-kijkers zijn actief in de reacties..

Roxane Knetemann verleidt mannen op Instagram

Op de foto die Roxane Knetemann via Instagram deelt, is niet eens zoveel te zien. Het is gewoon, een doodnormale foto van de blondine, hoe we het van d’r gewend zijn. Lichtelijk verleidelijk is de foto wel, en dat is dan ook zeker te merken als je een kijkje neemt tussen de reacties. Roxane is de laatste tijd vaker te zien bij Vandaag Inside, het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en niemand minder dan René van der Gijp. De drie heren weten voornamelijk mannelijke kijkers aan te trekken voor het programma, en die kijkers vinden het enorm leuk als er een dame aanschuift, aan tafel bij de heren of aan de bar. Zo ook bij Roxane. En diezelfde kijkers lijken nu het Instagramaccount van de blondine te hebben gevonden; “Leuke meid ben je, heel leuk om je te zien bij VI“, “Fantastisch mooie foto van een charmante en knappe vrouw“, “Wanneer schuif je weer aan tafel bij Wilfred“, “Je ziet er goed uit knapperd“. En zo gaat het nog wel even door. Als de oude mannen van 70 in je reacties actief zijn, dan weet je dat je goed bezig bent als vrouw zijnde.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt nóg een zwoele foto

Roxane Knetemann weet in ieder geval goed hoe ze d’r volgers op de hoogte moet houden op Instagram. Ze plaatst tenslotte vrij veel, en de foto’s lijken ook allemaal het beetje hetzelfde. Zo ook nu weer, waar de blondine een soortgelijke foto deelt als aan de voorafgaande, en er een bijpassende caption onder zet; “Vooruitkijkend naar de laatste wedstrijden van het seizoen, en wat daarna nog meer gaat komen“. Bijpassend bijschrift, aangezien de blondine ook echt ‘vooruitkijkend’ uit het raam aan het kijken is op de foto. En ook hier, lijkt Roxane last te hebben vast de oude gluiperds in de reacties. Althans, last, het is wel weer extra aandacht voor de voormalig wielrenster; “Je mag vaker commentaar geven je bent een topper“, “Wanneer ben je weer bij VI“, “Wat zie je er zo leuk uit, je moet zo op de tv komen“. In ieder geval is het duidelijk dat Roxane in de smaak valt, vooral bij de oudere doelgroep dan. Zal ze dit soort foto’s door blijven plaatsen, in de hoop op nóg meer van dit soort reacties? Of vindt ze het stiekem maar niks..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!