Foto: Michaëlla Krajicek eist alle aandacht op met nietsverhullende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michaëlla Krajicek overvalt haar volgers met een heerlijke foto. Het is duidelijk dat de blondine enorm trots is op haar lijf!

Michaëlla Krajicek is een voormalig tennisster die enkele titels in het WTA-circuit heeft gewonnen. Ook is er een tijd geleden het Krajicek Foundation opgestart, die jeugd in aandachtswijken stimuleren voor een gezondere levensstijl. Hiervan was onlangs het 25-jarige jubileum, en Michaëlla was daar uiteraard van de partij. En de blondine leek het gepast om daar uiterst pikant naartoe te gaan. Nou, dat is zeker gelukt met deze glitterjurk. Ze plaatst foto’s van het jubileum op Instagram..

Michaëlla Krajicek draagt pikante glitterjurk

Onlangs was het 25 jarig jubileum van het Krajicek Foundation, en natuurlijk moest Michaëlla Krajicek hier van de partij zijn. Ze is tenslotte van de Krajicek familie. Het foundation staat in het teken van kinderen in aandachtswijken een gezondere levensstijl aansmeren. Voor dit Jubileum had Michaëlla écht alles uit d’r kast getrokken om er zo fantastisch mogelijk uit te zien. En aan de foto’s op de Instagram pagina van de blondine te zien, is dat meer dan gelukt. De voormalig tennisster deelt de wonderbaarlijke avond. Op de eerste foto zien we Michaëlla samen met Richard Krajicek, voormalig tennisster, mede-oprichter van het foundation en halfbroer van Michaëlla. De jurk die de blondine aanheeft is uiterst opvallend. Ze draagt een opvallende glitterjurk met open voorkant. Dit pikante kledingstuk leek Michaëlla uiterst geschikt voor het jubileum, dus besloot ze om hem aan te doen. Vol trots poseert de voormalig tennisster voor de camera en besluit dus ook om hier een aantal kiekjes van te delen. Voor de rest zien we nog foto’s van de mooie avond en het lekkere eten. Het ziet eruit als een geslaagd jubileum. En aan het gezicht van Michaëlla te zien, was dat ook zeker het geval. Zien we de blondine over 25 jaar weer, voor het 50-jarig jubileum?

Lees ook: Ex-tennisster Michaëlla Krajicek daagt volgers uit met heerlijke foto’s

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MICHAËLLA KRAJICEK (@misakrajicek)

Michaëlla Krajicek deelt gezellig familie tripje

Onlangs deelde Michaëlla Krajicek een paar foto’s van een vakantie met haar gezinnetje. Zo is onder andere te zien hoe ze lekker aan het lunchen is met haar vriend. Ook is ze in het zwembad samen met haar zoontje. In het water besluit Michaëlla om tóch snel even een paar foto’s te schieten, want zo’n moment moet natuurlijk vastgelegd worden. Daarna zien haar volgers nóg meer foto’s van eten, nog een keer Michaëlla in het water, en wat extra familiekiekjes. Het ziet eruit als een meer dan geslaagde vakantie, samen met haar twee mannen.

Lees ook: Foto: Michaëlla Krajicek deelt heerlijke foto in superstrak jurkje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.