Foto: Marieke Elsinga kan amper meer lopen dankzij enorme rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga doet een stadswandeling door het Vondelpark. Haar rondingen zitten echter enorm in de weg!

Marieke Elsinga deelt een opvallende foto via Instagram. Op de foto is te zien hoe de presentatrice door het Vondelpark aan het lopen is. Echter lijkt dit dankzij sommige rondingen iets minder soepel te gaan dan normaal. Al snel begint het van wandelen naar ‘waggelen’ te gaan…

Marieke Elsinga ‘waggelt’ door park

Op de foto zien we Marieke Elsinga die een lekker stadswandelingetje aan het maken is door het Vondelpark. Dit lijkt de optimale manier te zijn voor de brunette om even helemaal lekker tot rust te komen. Vooral nu, omdat ze zwanger is. Even haar hoofd legen maken tijdens een lekkere wandeling. Echter lijkt deze wandeling steeds stroever te gaan, door wat rondingen die in de weg zitten. Namelijk haar buik! Nu de radio-dj steeds verder komt in haar zwangerschap, wordt haar buik natuurlijk ook boller en boller. En dat gaat natuurlijk in de weg zitten tijdens deze wandelingen. Zelf lijkt Marieke het ook door te hebben; “Even door het park gewaggeld“. ‘Gewaggeld’ zegt natuurlijk al genoeg. Wat Marieke doet lijkt nu meer op waggelen dan op wandelen. En dat natuurlijk allemaal door die buik, die steeds enormer wordt. Ze gaat tenslotte ongeveer bijna bevallen. Wanneer weet niemand precies, maar zelf gaf Marieke eerder al aan dat dit rond de herfst en de winter zou zijn. Wat moet Marieke binnenkort gaan doen om haar hoofd te legen, als ze zelfs niet meer door het park kan waggelen? Dan moet de radio-dj opeens gaan improviseren, want wandelen of zelfs waggelen gaat niet lukken. De laatste loodjes zijn het zwaarste, Marieke.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga kleedt zich uit voor laatste riskante fotoshoot

Marieke Elsinga toont rondingen aan poes

Marieke Elsinga laat blijkbaar graag haar rondingen zien, blijkt na deze foto. Haar poes mocht deze ronding in levende lijve aanschouwen, is te zien op de foto die Marieke besluit te plaatsen op Instagram. Op de foto is te zien hoe de radio-dj een verhaaltje aan het voorlezen is aan haar poes, oftewel Kiki. Echter lijkt dit verhaaltje voorbij te gaan aan Kiki, en is ze alleen gefocust op de mega grote ronding, de buik van Marieke dus. De, inmiddels ook bekende, kat van Marieke lijkt ervan onder de indruk te zijn. Zou Kiki doorhebben dat ze een zusje of broertje krijgt? Of gaat ze hartstikke jaloers worden, naarmate het kindje geboren is. Ze zal hoe dan ook minder aandacht krijgen van haar baasje. Voorlopig geniet Kiki dus nog even van het verhaaltje die haar baasje aan d’r voorleest. Marieke; “Oké nog 1 verhaaltje dan“. Zal Kiki ondanks de afleiding van Marieke tóch kunnen genieten van het verhaaltje?

Lees ook: Video: Marieke Elsinga vertelt over spannende massage tussen haar benen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!