Video: Roxane Knetemann schept op over bedprestaties bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs kwam Roxane Knetemann weer langs bij de mannen van VI. Wanneer je bij de mannen langs komt moet je gauw opletten met wat je zegt. Dat was ze alleen even vergeten.

Roxane knetemann praat over haar bedprestaties

Onlangs was Roxane Knetemann weer te gast bij Vandaag Inside, wie er ook te gast waren bij de mannen was Özcan akyol. Daar ging hij vertellen over het feit dat lezen erg belangrijk is. Özcan vertelde ook dat hij een man had ontmoet met een “rare” baan. Want zo is de beste man, eerst een serieus onderwerp en dan tijd voor een grapje. Özcan sprak met een en daar kwam een bijzonder verhaal uit. De had namelijk verteld dat hij een week lang met een BNN’er en diens genoodschap op een cruise mocht om hen gezelschap te houden op een pittige manier. Later in het gesprek bij VI vraagt een van de mannen even of vrouwen het fijn vinden om een handwerkje te geven aan mannen. Door die vraag moeten veel mensen lachen, ook Wilfred, Johan en rené. Op die vraag wilde Roxane niet precies op antwoordde, want sommige vrouwen vinden dat fijn en andere niet. Daarop reageerde René met: “Maar wat vind jij daarvan dan”

Roxane Knetemann wordt flink onder druk gezet

De knappe blondine wordt weer eens ouderwets flink onder druk gezet door de heren aan tafel. Ze is het inmiddels wel gewend, maar worstelt nog af en toe met wat ze precies moet antwoorden. Ook Roxane blijft natuurlijk maar mens en als je zo overrompeld wordt door de mannen aan tafel, is het ook lastig om daar normaal antwoord op te geven. Roxane lost het op een beschaafde manier op en weet zich aardig staande te houden in het pittige gesprek.

Roxane Knetemann is een goede match voor de heren van VI

Hoewel de mannen aan tafel zich natuurlijk gedragen als een stel kwajongens, blijft Roxane zich goed weren. Ze is dan ook een perfecte match voor de heren, die altijd wel een beetje vrouwelijk pit kunnen gebruiken. Roxane Knetemann vindt het ook erg fijn om langs te komen, anders was ze er niet zo vaak. Natuurlijk kan ze een hoop flauwe grappen verwachten als ze bij VI de studio binnenloopt, maar daar is de knappe blondine wel goed tegenop gewassen. Roxane staat heel dapper haar mannetje en laat geen woord toe van de heren.

De knappe Roxane Knetemann moet vaker aanschuiven bij VI

Vandaag Inside kan wel een beetje vrouwelijk pit gebruiken tijdens de uitzendingen. Anders moeten de kijkers de hele tijd naar de kop van Johan Derksen aankijken en dat gaat ook zo vervelen. Gelukkig weten ze nog altijd vrouwen als Roxane zo gek te krijgen om bij hen aan te schuiven aan tafel. En dat is maar mooi ook, want zo houden ze het prachtige programma nog net even een stukje mooier. Letterlijk in dit geval, aangezien iedereen gecharmeerd is van de looks van Roxane. Ze weet zelfs de mannen van VI onder haar invloed te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!