Olcay Gulsen schrikt van eigen uitspraken bij Vandaag Inside: ‘Heb ik hem opwindend genoemd?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gülsen praat per ongeluk haar mond voorbij. Ze liet haar emoties de vrije loop tijdens Vandaag Inside, en kreeg het stiekem zelfs een beetje warm van deze man…

Olcay Gülsen was te gast bij Vandaag Inside en zei hier per ongeluk iets te snel wat ze dacht. Na de uitzending praatte ze nog even na met Wilfred Genee over hoe het allemaal gegaan was tijdens haar VI-debuut. Hierbij haalt Wilfred de uitspraken van Olcay nog eens naar boven. Zij kan zich niet meer precies herinneren wat ze heeft gezegd. Wilfred en de redactie laten het nog eens zien; Olcay Gülsen noemde Pieter Omtzigt namelijk dominant tijdens zijn debat. Hierna maakt ze het alleen nog maar erger door te zeggen dat zij het van dit ‘harde’ gedrag van Pieter stiekem zelfs een beetje warm kreeg! Olcay dekt zichzelf meteen in door te zeggen dat ze Pieter echt totaal niet op die manier interessant vindt, maar dat zijn gedrag haar wel aanstond. Wil je de hele video bekijken? Klik hier.

Olcay Gülsen verbaasd over gedrag Johan Derksen

Na de uitzending zegt Olcay in een gesprek met Wilfred dat ze erg verbaasd was over Johan. Ze vond hem namelijk gewoon aardig, wat ze echt totaal niet had verwacht. Olcay was voor de aflevering erg gespannen, omdat ze ziet dat de gasten weleens helemaal kapot worden gemaakt door de mannen van VI. Ze vond het zelfs zo spannend dat ze Wilfred had gebeld om te zeggen dat ze niet meer wilde komen, omdat ze het zo spannend vond. Uiteindelijk vond Olcay het erg leuk en heeft ze er van genoten. Wel zegt ze nog dat ze de mannen erg onvoorspelbaar vindt en het daarom ook zo spannend vond. Zo zegt ze dat het de volgende keer bijvoorbeeld helemaal anders zou kunnen lopen en dan wél kapot gemaakt zou kunnen worden door de mannen. Toch lijkt het een kwestie van tijd voor Olcay Gulsen wéér een keertje aanschuift bij Vandaag Inside!

Olcay Gülsen

Meer zien van Olcay Gülsen en Vandaag Inside?

Wil jij meer zien van Olcay en de mannen van Vandaag Inside? Kijk dan zeker even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!