Nederlander Micky van de Ven staat in Premier League stijf op 1 met zéér opvallende statistiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het opkomende talent Micky van de Ven speelt beter en beter. Hij verbreekt zelfs records en staat nu op de 1e plaats in deze categorie die niemand had verwacht…

Het opkomende talent Micky van de Ven speelt sinds het voetbalseizoen 2023/2024 bij Tottenham Hotspur. Hij is gekocht van Wolfsburg voor maar liefst 40 miljoen euro. Micky is pas 22 jaar, maar speelt nu al erg goed. Hij verbreekt zelfs al records in de Premier League. De Premier League wordt door (bijna) iedereen wel gezien als de grootste en beste voetbalcompetentie. De boomlange Nederlandse verdediger heeft een nummer 1 plaats op zijn naam weten te zetten. De categorie waarin hij dit doet had waarschijnlijk niemand verwacht. Hij is dit seizoen namelijk de snelste speler van de hele competitie! Met een topsnelheid van maar liefst 37.38 kilometer per uur is hij iedereen te snel af. Dit terwijl er grote namen in de competitie spelen zoals de razendsnelle Mohammed Salah en Szoboszlai.

Mickey van de Ven

Micky van de Ven in de Nederlandse selectie?

Nu van de Ven zo goed speelt de laatste tijd, wordt hij door steeds meer mensen opgemerkt. Velen vinden hem al zo goed dat hij ook in het Nederlands elftal gewoon altijd zou moeten spelen met bijvoorbeeld een Virgil van Dijk of Nathan Aké. Ondanks dat van de Ven pas 22 jaar is, heeft hij wel al zijn debuut mogen maken voor het Nederlands elftal. In 2021 speelde van de Ven voor het eerst bij de jeugdselectie van het Nederlands elftal. Op 13 oktober 2023 maakte hij zijn debuut al voor het Nederlands elftal. Als hij dit zo vol weet te houden zullen we de komende jaren veel van hem gaan zien.

Wie zijn de snelste Premier League spelers?

De vijf snelste spelers van de Premier League zijn er een paar die je misschien niet zou verwachten. Micky van de Ven is dus de nummer 1, dit had zeker niemand verwacht van zo’n lange centrale verdediger. Verder bestaat de top vijf ook niet uit de bekendste snelle spelers zoals Mohammed Salah en Bukayo Saka. Wil jij zien wie de top vijf snelste Premier League spelers zijn? Klik dan hier.

Mickey van de Ven

Meer zien van Micky van de Ven? Kijk op Instagram!

Wil jij meer zien van Micky van de Ven? Neem dan een kijkje op zijn Instagram pagina. Daar deelt hij al zijn mooie momenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!