Video: Olcay Gülsen neemt groot risico bij Vandaag Inside vanwege totale mismatch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vuurwerk gegarandeerd: Olcay Gülsen schuift na harde beledegingen richting de mannen van Vandaag Inside gewoon bij ze aan tafel!

Die hadden we niet aan zien komen: Olcay Gülsen schuift gewoon aan bij Vandaag Inside. En of dat vuurwerk oplevert! Olcay heeft de mannen van Vandaag Inside namelijk ooit volledig uitgescholden en beledigd op live televisie! Het is daarom ook enorm opmerkelijk dat ze gewoon aanschuift bij de mannen. Ook Johan heeft in het verleden al eens aangegeven dat het hem niks boeit wat er allemaal rondom Olcay gebeurt. Het zal dus vermoedelijk nooit écht goedkomen tussen die twee…

Olcay Gülsen beledigt mannen van Vandaag Inside

In een aflevering van Vandaag Inside uit 2020 houden de mannen Manon Meeuwis-Meijers, vrouw van Guus Meeuwis, voor de gek. René van der Gijp zegt dat Manon net een omgebouwde broer van Guus is. In een aflevering van Ladies Night in datzelfde jaar reageert Olcay hier op. En de manier waarop is wel héél heftig. Ze noemt de mannen van VI daar namelijk drie “irritante lelijke leeghoofdige .” Zouden de mannen van VI zich dit nog kunnen herinneren? Het is sowieso stoer van Olcay dat ze in ieder geval durft aan te schuiven! Het is namelijk overduidelijk dat er sprake is van een totale mismatch tussen Olcay en de heren. Ze loopt dus ook zeker risico dat ze niet zonder spreekwoordelijke kleerscheuren uit de uitzending komt…

Olcay Gulsen

Johan Derksen geeft geen moer om Olcay

In een aflevering van Vandaag Inside in de zomer van 2023 wordt aan Johan gevraagd wat hij er van vindt dat de relatie tussen Olcay en Ruud de Wild is beëindigd. Johan zegt dat het hem allemaal niks kan schelen en dat hij er klaar mee is dat hij wordt overladen met ‘nieuws’ uit de showbizz. Hij geeft daarnaast ook aan dat hij het onbeschaafd vindt dat nieuwszenders aan het ‘wroeten’ zijn in de privélevens van mensen en deze informatie naar buiten brengen.

Wie is Olcay Gülsen?

Olcay Gülsen is een Nederlandse programmamaker, modeontwerper en ondernemer. Olcay is in Nederland geboren, haar ouders zijn Koerdisch-Armeens. Ze heeft drie jaar lang een relatie gehad met de voetballer Edgar Davids. De voetbalconnectie is er dus wél een beetj! Na deze relatie heeft ze nog een andere relatie gehad met radio-dj Ruud de Wild. Deze relatie is inmiddels ook beëindigd. Olcay is eigenaar van “OLCAY GÜLSEN BEAUTY”, dit bedrijf verkoopt allemaal verschillende producten die met verzorging en make-up te maken hebben. Olcay is als ondernemer ook veel actief geweest in de modebranche. Zo laat de knappe vrouw op haar Instagram regelmatig mooie foto’s zien in unieke en opvallende kleding. Op 43-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds prachtig uit zoals je hieronder ziet.

Olcay Gulson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...