Video: Omstreden Excelsior-speler Driouech maakt flinke belofte in de auto bij Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er is veel te doen geweest rondom Excelsior-speler Driouech. Een transfer heeft hij niet gekregen, maar hij durft wel een flinke belofte te maken…

Het leek er op dat er een flinke transfer aan zat te komen. De clubs PSV én Feyenoord wilden het talent Driouech namelijk overnemen van Excelsior. Dit is helaas voor hem niet doorgegaan. Hoog tijd om even te ontspannen dus. En waar kan dat beter, dan bij Andy in de Auto? Het gesprek wordt al gauw richting de luchtige kant geduwd door Andy, en hij haalt een opvallend record aan van Driouech. Hij zou namelijk de snelste speler van de hele Eredivisie zijn. Dat was niet genoeg voor Driouech – hij betwistte de recordsnelheid waar de Eredivisie mee kwam. De Eredivisie gaf namelijk aan dat de snelheid van Driouech 34,55 kilometer per uur is. Driouech belooft nog véél sneller te kunnen. Hij zegt makkelijk de 36,4 kilometer per uur te behalen. In de reacties onder de Instagram post van Andy van der Meijde corrigeert het officiële Eredivisie account Driouech. Zijn snelheid van 34,55 km/h is namelijk een gemiddelde van zijn 10 snelste sprints. Het zou dus goed kunnen dat hij de 36,4 km/h al lang heeft aangetikt. Wil jij het fragment zien? Klik hier.

Grote transfer Driouech deze zomer?

Het leek er heel lang op dat Driouech in de winter naar PSV zou verhuizen. De zaakwaarnemer van de speler heeft aangegeven dat beide partijen akkoord waren, mits Excelsior een vervanger kon regelen voor Driouech. Dit is hen niet gelukt, waardoor de droomtransfer van de speler uiteindelijk niet door heeft kunnen gaan. Ook Feyenoord was nog in de race, maar dit is uiteindelijk tot niks uitgelopen. Kunnen we nu een grote transfer in de zomer verwachten? Als Driouech zo goed blijft spelen zullen PSV en misschien ook andere clubs geïnteresseerd zijn in de speler. Er wordt dus zeker een grote transfer van hem verwacht deze zomer.

Couhaib Driouech

Meer zien van Driouech en Andy?

Wil jij meer zien van Driouech en van der Meijde? Kijk dan even op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.