Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Snelle auto’s, mooie races en bizarre maar meeslepende verhalen. De razend populaire Netflix-show F1: Drive To Survive keert terug op je scherm op 19 Maart. In seizoen 3 staat het buitengewone seizoen 2020 in de schijnwerpers. Volledig vertelt vanuit het perspectief van de coureurs.

Diehard Formule 1 petrolheads zullen smullen van de verhalen achter de schermen bij de F1-teams. Meeslepende en dramatische gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op. In de hoofdrollen charismatische coureurs en crew die worden belicht in unieke portretten. Dit is de Formule 1 zoals je hem nog nooit gezien hebt.

Lees ook: Waarom Max Verstappen is gevallen voor Kelly Piquet

Meest spannende seizoen tot nu toe

Netflix heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de mateloos populaire docuserie over de Formule 1 op 19 maart wordt uitgebracht. In de afgelopen jaren verscheen Drive to Survive in februari, dus kijkers zaten al reikhalzend uit te kijken naar het nieuwe seizoen. En dat seizoen wordt sowieso bruut!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Zij noemden het nieuwe seizoen van Drive to Survive het meest spannende seizoen tot nu toe. De Formule 1 bevestigt dat fans achter de schermen zullen worden meegetrokken en First hand zien hoe de coureurs en teams strijden om de overwinning. En als de F1 dat al zegt, dan moet dit seizoen een knaller zijn. Check hier alvast de trailer

De productie is weer gedaan door de getalenteerde makers van Box to Box Films, die eerder ook films en documentaires maakte als Senna en Diego Maradona. Deze gasten ademen sport en weten precies hoe ze op een spannende en adembenemende manier de kijker mee moeten nemen in het verhaal. Verwacht dus weer een serie van top kwaliteit, die van begin tot eind blijft boeien.

Spanning en Sensatie

Het derde seizoen van de ongekende reeks gaat dieper in op het ongekende seizoen 2020. En daarin gebeurde nogal wat. Het Netflix-productieteam was aanwezig bij F1-evenementen ome Covid een groot deel van de wereld tot stilstand bracht was erbij toen in Juli het seizoen weer vlammend van start ging. Op de achtergrond dreigt de hele tijd de pandemie, die coureurs al de seizoensstart kostte en een aantal zelfs al de das om deed. Het is pompen of verzuipen voor de meeste teams en bloed, zweet en tranen voeren de boventoon.

Cruciale momenten

In de docuserie zien we oude records verbroken worden door Lewis Hamilton en een aantal schokkende overwinningen, waaronder die van Sergio Perez en Pierre Gasly. De Netflix-ploeg volgde Ferrari bij de Italiaanse Grand Prix van 2020 op Monza en legde vast hoe beide Ferrari auto’s vroegtijdig en op dramatische wijze moesten stoppen aan de race.  Ook waren ze aanwezigen bij Nico Hulkenberg zijn last-minute oproep om Sergio Perez te vervangen voor de twee races op Silverstone. Elk moment, elke emotie, elk historisch moment van 2020 is vastgelegd.

Geen Hollandse trots

Het is onwaarschijnlijk dat Max Verstappen een prominente rol zal krijgen in de serie. Hij was niet bepaald tevreden over de vorige reeks en liet dat met een gezonde portie Hollandse nuchterheid weten. Zo is er volgens Max best wel veel gefaked in de serie. Hij zag bijvoorbeeld uitspraken die hij in Oostenrijk had gedaan opeens bij een andere Grand Prix voorbijkomen. Sensatiezoekerij als je het Max vraagt. Gelukkig deelt Max zelf een kijkje achter de schermen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.