Maxime Meiland deelt foto en video vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de meeste mannen de voorkeur geven aan een snelle douche, zorgt Maxime Meiland ervoor dat je gaat twijfelen…

Sommige mannen gruwelen bij het idee van een bad nemen. Ontspannen doen we wel op een andere manier. De nieuwste foto’s van Maxime Meiland maken het idee ineens toch een stuk aanlokkelijker. Dan moet Maxime natuurlijk wel blijven zitten. En moet het bad een stuk groter zijn. Dat wijntje zou dan ook een biertje moeten zijn. Ook hebben we niet zo’n zin om samen met haar naar vrouwenseries te kijken…

Lees ook: Zo mooi zag je Maxime Meiland nog nooit!

Met Maxime Meiland in bad

Met Maxime Meiland in je badkuip wordt een bad nemen meteen interessanter. De Chateau Meiland-ster is op een heerlijk rustig avondje lekker in het hete water gaan zitten. Omgeven door bubbels en een flinke bel wijn geniet de blondine van haar favoriete series. zo’n momentje houdt de gemiddelde Nederlande vrouw voor zichzelf. Maxime was vrijgevig genoeg om het niet alleen op foto, maar ook op video vast te leggen en vervolgens te delen op Instagram. Als een soort zeemeermin komt ze uit het water tevoorschijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!