Maxime Meiland deelt foto en video vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de meeste mannen de voorkeur geven aan een snelle douche, zorgt Maxime Meiland ervoor dat je gaat twijfelen…

Sommige mannen gruwelen bij het idee van een bad nemen. Ontspannen doen we wel op een andere manier. De nieuwste foto’s van Maxime Meiland maken het idee ineens toch een stuk aanlokkelijker. Dan moet Maxime natuurlijk wel blijven zitten. En moet het bad een stuk groter zijn. Dat wijntje zou dan ook een biertje moeten zijn. Ook hebben we niet zo’n zin om samen met haar naar vrouwenseries te kijken…

Lees ook: Zo mooi zag je Maxime Meiland nog nooit!

Met Maxime Meiland in bad

Met Maxime Meiland in je badkuip wordt een bad nemen meteen interessanter. De Chateau Meiland-ster is op een heerlijk rustig avondje lekker in het hete water gaan zitten. Omgeven door bubbels en een flinke bel wijn geniet de blondine van haar favoriete series. zo’n momentje houdt de gemiddelde Nederlande vrouw voor zichzelf. Maxime was vrijgevig genoeg om het niet alleen op foto, maar ook op video vast te leggen en vervolgens te delen op Instagram. Als een soort zeemeermin komt ze uit het water tevoorschijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.