Dit zijn de eerste Deelnemers van ‘De Verraders’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste deelnemers aan De Verraders, het nieuwe RTL4-programma zijn bekend. Onder andere Jörgen Raymann, Samantha Steenwijk en Holly Mae Brood  gaan figuurlijk op de vuist om er met een schat van door te gaan. Een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad.

In een kasteel in de krochten van Limburg komen achttien bekende Nederlanders samen met maar één belangrijke vraag: Wie is de Mo…ehm..verrader? Voor de deelnemers ten minste, de kijkers thuis weten al vanaf het eerste moment wie de verraders zijn, waardoor je vanaf je bank heerlijk mee kan genieten met de achterbakse en listige spelletjes van sommige kandidaten. Een ouderwets potje leedvermaak dus.

Lees ook: Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

De Verraders is een spannende serie die je binnenkort 8 weken lang kan gaan volgen. Elke aflevering worden er in de nacht mensen ‘vermoord’ en moeten de overlevenden er achter zien te komen wie de daders zijn en hen zo snel mogelijk een halt toeroepen. Niemand is te vertrouwen in dit kat-en-muisspel.

Ontmoet de verraders

De opnames zijn inmiddels achter de rug volgens presentator Tijl Beckand. Zelf is Tijl erg onder de indruk van het programma dat hij heeft mogen presenteren. Één grote mindfuck, waar deelnemers al na twee dagen helemaal stuk zitten. Intens en vol spanning en emotie. Dat betekent dat de verraders uit het programma van goeden huize moeten komen. Een paar kandidaten springen er daarom wel uit als mogelijke verraders. Het is dus tijd om de verraders te leren kennen.

1. Holly Mae Brood

De eerste mogelijke verrader is Holly Mae Brood. Deze jongedame is zo veelzijdig als wat. Ze kan acteren, presenteren, zingen, model staan en ook nog goed dansen. Als iemand de andere kandidaten om de tuin kan leiden dan is het wel dit multi-talent. Je kan haar kennen als Amy Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden, of natuurlijk als dochter van levende legende Herman Brood.

2. Jörgen Raymann

Iedereen kent Jörgen nog van zijn programma Raymann is laat, waar hij met zijn vlotte babbel elke week bijzondere gasten over de vloer had. Ook is Jörgen een kei in typetjes. Twee talenten die hij in De Verraders nodig zal hebben. Die vlotte babbel zal hem ver brengen in het overtuigen van medekandidaten en het sluiten van verbondjes en met zijn acting skills verbergt hij zijn ware aard als verrader. Hij zal iedereen proberen te misleiden, iets dat hij thuis alvast oefent met zijn hond.

3. Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is natuurlijk bekend van programma’s als De Beste Zangers en The Voice waar ze de sterren van de hemel zong. Haar zang talent heeft ze natuurlijk vrij lang verborgen gehouden. Wellicht dat ze haar bestaan als verrader net zo lang verborgen houdt. Samantha is ooit begonnen als zangeres in het Haagse kroegencircuit. Als je dat kan overleven, dan is een potje weerwolven met BN’ers een eitje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...