Foto: Deze mooie dames doen mee aan nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bijna weer zover; het nieuwste seizoen van Echte Gooische Moeders. Dit zijn de knappe moeders die mee doen dit seizoen.

Het is aan niemand voorbij gegaan dat het vorige seizoen van Echte Gooische Moeders een enorme hit is geweest. Vier vrouwen uit Het Gooi werden op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. Deze vrouwen waren niet geheel onbekend in de tv-wereld, want ze waren ook de deelneemsters van Echte Gooische Meisjes. Dit programma werd jaren geleden opgenomen, toen de Gooische meiden nog maar tieners waren. Het programma liet zien hoe ze alles kregen wat hun hartje begeerde, en wat hun bezig hield in hun dagelijkse leven.

Deze vrouwen schitteren in Echte Gooische Moeders

Nu jaren later, is het tv-programma Echte Gooische Moeders gelanceerd. Waarbij een deel van dezelfde meiden weer op de voet worden gevolgd, maar dan in hun volwassen levens. In het vorige seizoen ontbrak er echter één van de vrouwen die wel mee deed aan Echte Gooische Meisjes maar niet bij Echte Gooische Moeders verscheen. Nu, tijdens het nieuwe seizoen is ze gelukkig terug. Het is namelijk net bekent wie de vrouwen zijn van het nieuwe seizoen Echte Gooische Moeders dat start op acht mei op Videoland. Zo zijn het namelijk van links naar rechts op onderstaande foto; Bo Wilkes, Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman. De vijf vrouwen laten de camera’s weer toe in hun leven en zullen alles laten zien. De vrouw helemaal links, Kimberly Bosman, is degene die dit seizoen voor het eerst weer meedoet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

De Echte Gooische Moeders pakken het groots aan

Natuurlijk zijn de Echte Gooische Moeders niet vies van een beetje drama, glitter en glamour. De vijf vrouwen hebben er alles aan gedaan om een fantastisch en grootst seizoen neer te zetten. In een interview met RTL Boulevard komen alle vijf de vrouwen kort aan het woord. Zo zeggen ze dat het weer een leuk seizoen wordt, want de kinderen zijn weer wat ouder geworden, ze gaan naar Ibiza en doen een tripje naar Ameland. De man van Pauline Wingelaar wordt vijftig jaar en dat vieren ze groots, en ook de geboorte van het tweede kindje van Florine Hofstee genaamd Don is deels vastgelegd. Bo Wilkens vertelt dat ze haar huwelijk gaat voorbereiden en Leslie Keijzer zegt dat er zal worden gelachen en gehuild. De dames willen natuurlijk graag dat iedereen gaat kijken naar het nieuwste seizoen.

De Echte Gooische Moeders drinken er nog één

Nu de Echte Gooische Moeders weer bij elkaar zijn gekomen voor hun nieuwe seizoen, zijn ze weer hartstikke hecht. Zo zijn ze alle vijf op onderstaande foto te zien terwijl ze proosten met een glaasje champagne. Van een drankje hier en daar zijn ze allemaal niet vies, want dat hoort er nou eenmaal bij. De dames reageren onder de foto dat ze zo blij zijn dat Kimberly Bosman ook weer mee doet omdat ze nu weer compleet zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...