Merel Ek heeft in wandelgangen vervelende boodschap voor mannelijke kijker: ‘Gaat niet gebeuren’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek reageert vrij bot op een vraag die Wilfred Genee aan haar stelt tijdens de rubriek ‘de wandelgangen’. Maar is dat goed of slecht nieuws?

Ligt een breuk tussen Merel Ek en haar vriend op de loer?

Al jarenlang is het een beetje een geheim hoe de relatiestatus van Merel Ek nou in elkaar zit. Ze is wel aan het daten, maar vertelt er eigenlijk heel erg weinig over met de buitenwereld. Zou het dan niet helemaal lekker zitten met haar en haar vriend? Om daar achter te komen, vraagt Vandaag Inside presentator Wilfred Genee tijdens de rubriek ‘in de wandelgangen’ naar merel haar relatiestatus: Of er toch een breuk op de loer ligt? “Nee, dat gaat niet gebeuren” antwoord Merel stellig. Dat betekent dus slecht nieuws voor iedereen die hoopte dat Merel binnenkort weer single zou zijn. Helaas blijft de knappe blondine dus voorlopig bezet. Als Wilfred nog even doorvraagt over een eventueel huwelijksaanzoek, en of Merel daar klaar voor is, vlucht Merel snel de kleedkamer in. Ze is bang voor suggestieve koppen op websites. Wie zou nou een suggestieve kop over Merel Ek plaatsen?

Wil je het volledige spannende gesprek tussen Wilfred en Merel zien? Bekijk dan het fragment hier!

vandaag inside

Lees ook: Er is iets geks aan de hand met de kijkcijfers van Vandaag Inside

Merel Ek ziet dit trio best wel zitten

Er zijn een aantal mensen die beter werken als je ze met elkaar in een ruimte zet. Dat geldt ook voor de getalenteerde vrouwen van Vandaag Inside. Noa Vahle, Hélène Hendriks en Merel Ek zijn ontzettend leuk om naar te kijken, maar nog leuker als je ze bij elkaar in een ruimte zet. De aantrekkelijke vrouwen versterken elkaar enorm en zorgen er met zijn drieën voor dat de kijkers van Vandaag Inside enorm kunnen genieten van het programma. Met hun scherpe opmerkingen, goede analyses en prachtige uiterlijk zorgen ze voor meer dan genoeg vermaak. De drie vrouwen vinden het ook nog eens ontzettend leuk om met elkaar op televisie te zijn. Dat zien ze alledrie elke keer opnieuw wel zitten.

Lees ook: Hélène Hendriks geniet na met heerlijke foto van blonde vriendinnen

Merel Ek wordt vergeleken met zwerver vanwege deze jurk

Het gaat er soms best een beetje hard aan toe in de studio van vandaag Inside. De heren aan tafel kunnen nogal hard overkomen. Zo had René een bijzondere opmerking richting Pieter en Merel, die naast een televisiescherm zaten in de studio. Dat scherm zou mensen nogal anders afbeelden dan in het echt. Zo zou je op dat kleine scherm er beter uitzien, omdat de kleuren mooier uitkomen. René ziet Merel en Pieter op het tv-scherm in de studio en roept: “Veel mooier, in het echt zijn het net zwervers!” Gelukkig kan Merel Ek er zelf ook heel erg hard om lachen. Want gevoel voor humor, dat heeft ze wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.