Max Verstappen zet Virgil van Dijk enorm onder druk tijdens zeldzaam onderonsje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Twee van de grootste sporters die Nederland rijk is hebben de handen ineen geslagen voor een bijzonder interview. Kijk maar mee!

Virgil van Dijk wordt in de maling genomen door Max Verstappen

De twee sporthelden kennen elkaar blijkbaar al langer en kunnen het goed met elkaar vinden. Ze hebben nu een interview samen en daar wordt flink wat druk op Virgil gelegd vanuit Max. De F1-coureur wil namelijk zien hoe Virgil een EK titel voor Nederland binnen haalt. “Het is geweldig dat Nederland erbij is op het EK van 2024 en ik heb er vertrouwen in dat Oranje ver kan komen. En als Virgil speelt, dan duim ik voor hem dat hij het goed zal doen. We kunnen altijd rekenen op zijn kopballen” laat MAa weten. Als Virgil op zijn beurt begint over een rondje rijden in de wagen van Max, grapt de coureur nog dat Virgil daar toch veel te groot voor is om te passen. Bekijk hier de foto van deze helden samen en bekijk hun video hier!

Lees ook: Kelly Piquet laat Max Verstappen smelten met foto in duizelingwekkend jurkje

Virgil van Dijk en Max Verstappen zijn geen onbekenden van elkaar

De twee sporters lijken elkaar al langer te kennen. Dat bleek toen de ster van Liverpool Red Bull bezocht tijdens de Grand Prix van Silverstone in 2022. Daar hebben de voetballer en de F1 coureur elkaar ook gelijk beter leren kennen en is de vriendschap tussen de twee over geslagen. En wat blijkt? Ze hebben best veel met elkaar gemeen. Daarom kunnen ze het ook zo goed met elkaar vinden. Max Verstappen houdt er sowieso sportieve vrienden op na. Zo is hij ook bevriend met Rico Verhoeven, de wereldkampioen kickboksen. Het si duidelijk dat Max Verstappen zich graag omringd met het beste van het beste uit de Nederlandse sportwereld. Dat merk je wel als je deze levende legende zo bij elkaar ziet komen.

Lees ook: F1-fans en Max Verstappen lachen zich rot om tenenkrommende ‘clown show’ tijdens GP van Las Vegas

Max Verstappen vindt Virgil van Dijk een geweldige speler

De coureur heeft veel lof voor Virgil van Dijk. Het lijkt erop dat achter de schermen de twee sporters veel respect voor elkaar hebben en goede vrienden zijn. Dat merk je ook wanneer ze het over elkaar hebben. Max kan het namelijk niet laten om even te benoemen dat Virgil van Dijk zijn favoriete voetballer is. Max heeft eigenlijk alleen maar goede woorden over voor Virgil. Het is duidelijk dat Max en Virgil een goede band hebben met elkaar en elkaar enorm respecteren. Geen wonder dat ze voor het interview bij elkaar zijn gezet. Dat is best logisch als je erover na gaat denken.

Zou Virgil dan echt niet in Max zijn auto mogen?

Misschien dat de voetballer echt te groot is voor de auto van Max Verstappen. Of Max wil gewoon echt niemand anders in zijn wagen hebben rijden. Maar het zou natuurlijk wel een gave stunt zijn om Virgil van Dijk in de auto van Max te zien racen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.