Max Verstappen laat Kelly Piquet zwijmelen met razendsnel ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piqyet zwijmelt helemaal weg bij de nieuwe foto’s van Max Verstappen. En dat belooft weer een leuke avond te worden voor de wereldkampioen. 

De vriendin van Max Verstappen vindt nieuwe foto’s erg leuk

Max Verstappen verslapt geen moment. Hij mag dan wel wereldtitels verzamelen als knikkers op het schoolplein, dat betekent niet dat hij ondertussen aan het verslappen is. Elke wedstrijd gaat hij met overtuiging aan. Ook de sprintrace dus. Die won hij vol overtuiging, ondanks dat hij op plek 2 moest starten. Na het winnen maakte Max een foto voor zijn overwinning. En zijn fans vonden die foto natuurlijk geweldig. Er was echter nog iemand die de foto van Max echt heel erg mooi vond. Aan de drie hartjes van Kelly Piquet in de comments te zien heeft hij weer flink punten gescoord met dit snelle ritje. Kelly zwijmelt helemaal weg bij de foto van Max. Het grappige nou juist is dat het meestal andersom gebeurt. Dus dat maakt dit weer bijzonder. Dit is de foto waar Kelly helemaal bij weg zwijmelt.

Max Verstappen kan niet verliezen met de support van Kelly Piquet

Het is ook lastig om te verliezen als je zo’n knappe vriendin hebt die je aanmoedigt. Dat zorgt namelijk automatisch al voor een beetje extra motivatie. De brunette is dan ook een uiterst mooie dame. En je kan er geld op inzetten dat bij elke winst van Max, ze hem ’s avonds een beetje een lieve en bijzondere behandeling geeft. Dat moet toch haast wel het zetje zijn dat Max telkens als eerste over de streep trekt.

Kelly Piquet is geliefd bij veel F1 liefhebbers

De vriendin van Max Verstappen is onder de fans van de Formule 1 wel heel erg geliefd. Haar foto’s worden dan ook ontzettend veel geliked. Het model vindt het ook wel fijn om al die steun te krijgen en dus besluit ze vaak om haar volgers te belonen met de meest mooie plaatjes. Gelukkig voor Max Verstappen lijkt hij niet jaloers aangelegd. Want anders zou hij nogal snel overstuur raken van al die aanbidders die Kelly heeft. Maar het is niet zo gek dat Kelly Piquet al die aanbidders achter zich aan heeft. Kelly is namelijk een prachtige dame, dus Max heeft maar geluk. Neem bijvoorbeeld deze foto van de brunette. Daar kan je flink bij wegdromen.

Max Verstappen gaat nog altijd voor de winst

De coureur gaat nog steeds elke wedstrijd vol overtuiging voor de winst. Ondanks alle races en kampioenschappen die hij al op zijn naam heeft staan, blijft hij net zo fanatiek als in het begin van zijn carrière. Misschien probeert hij elke keer wel weer opnieuw indruk te maken op Kelly Piquet, die zijn wedstrijden nog altijd op de voet volgt. Hoewel de brunette er lang niet altijd bij is, laat ze vaak wel weten de races van Max op televisie te kijken. Max weet dus dat hij altijd zijn best moet doen. Want Kelly kijkt altijd mee. Tot nu toe kan de brunette nog altijd zeer trots zijn op haar vriendje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!