Expeditie Robinson-deelnemer Iris Enthoven laat haar verborgen talenten zien (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris Enthoven heeft de boel flink opgeschud met haar verborgen talent. De Expeditie Robinson-deelnemer laat zien wat ze in huis heeft op de dansvloer.

Iris Enthoven danst er flink op los met vriendin

De knappe Iris Enthoven heeft ieders hart gestolen tijdens haar deelname aan dit seizoen van Expeditie Robinson. Je kan wel stellen dat de blondine flink wat pit in zich heeft, want de proeven gingen haar erg goed af. Ook is Iris niet op haar mondje gevallen, wat wel handig is als presentatrice. Toch zorgt de blondine nooit voor ruzie tussen de kampen en wil ze juist iedereen te vriend houden. Nu komt er via Instagram ineens een nog wat minder ontdekte kant van Iris naar boven. Zo is de blondine een geboren danseres. De looks en de moves heeft Iris dus helemaal en het plaatje is compleet. Op onderstaande video is te zien hoe Iris helemaal los gaat met twee vriendinnen. Eén daarvan is de bekende influencer Sophie Milzink. Samen zijn de blondine en brunette dus een gouden duo die samen de show volledig stelen op de dansvloer. Beide dames, Iris en Sophie, hebben veel charme in hun manier van dansen waardoor het er erg professioneel uitziet. Ook verschijnen er wel vaker video’s waarin de twee danslessen volgen. Bekijk de video hier

Iris Enthoven gaat naar kampioenschap voor dansen

Het is niet zonder reden dat de video’s van Iris Enthoven en haar dansmoves online verschijnen. De blondine is namelijk uitgenodigd voor een event in Duitsland. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden er ontzettend veel dansers en danseressen uitgenodigd. Deze gaan dan met elkaar de strijd aan om de titel te winnen voor de Redbull Dance Your Style. Bij het evenement moeten de dansers het één op één tegen elkaar opnemen in een freestyle battle. Hier moeten ze dus improviseren op de muziek die ze krijgen en degene die dat het beste kan wint. Het zal een leuke afterparty zijn geweest met zoveel dansers en danseressen in de zaal. Er komen mensen vanuit de hele wereld die mee doen aan de wedstrijd en Iris laat weten dat ze het geweldig vond om erbij te zijn. Ook lag het niveau ongekend hoog volgens de blondine. De vorige editie was in Zuid-Afrika en ook daar was Iris uiteraard bij aanwezig. Het is wel te merken dat alle optredens Iris helemaal motiveren om zelf ook weer meer te gaan dansen want de video’s van haar dansmoves stromen ineens binnen.

Iris Enthoven gooit haar in de strijd

Het is natuurlijk super leuk om voor een kort tripje naar het buitenland te gaan, maar voor Iris is het ook erg lastig. Zo heeft de blondine waarschijnlijk ontzettend veel kleding en het liefst zou ze alles mee willen nemen op haar mini vakantie. Toch gaat dit helaas niet altijd en het is te merken dat het inpakken van een koffer Iris erg zwaar valt. De blondine moet letterlijk op haar koffer gaan zitten en duwen om hem dicht te krijgen. Bekijk de video hier.

Lees ook: Iris Enthoven te zien in privé video met zwetende kandidaten Expeditie Robinson

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.