Kirsten Westrik, de zus van Merel Westrik, presenteert nieuw programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze zeggen wel eens dat zussen soms bizar veel op elkaar kunnen lijken. In het geval van Kirsten Westrik blijkt dit gezegde erg goed te kloppen. Ze volgt het voorbeeld van haar zus Merel. Binnenkort kan je nog veel meer zien van Kirsten. 

Merel Westrik kan je kennen van Wie is de Mol? of van het RTL Nieuws. Haar zusje Kirsten Westrik is echter wat minder bekend. Maar daar komt misschien binnenkort verandering in. Ze blijkt namelijk ook flinke tv-ambities er op na te houden. Niet heel gek, aangezien haar vijf jaar oudere zus al een tijdje het goede voorbeeld geeft. En hoewel het flinke schoenen zijn om te vullen heeft Kirsten er enorm zin in. Na een tijdje het nieuws te hebben gepresenteerd, maakt ze nu de overstap naar haar eerste eigen programma!

Lees ook: #TBT: Merel Westrik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Spannend programma

Kirsten komt binnenkort op tv met een dagelijks programma over opvallende meldingen bij het noodnummer 112. Oud-politiewoordvoerster Ellie Lust staat haar bij als deskundige. 112 Vandaag wordt om de week vijf dagen vertoond. De show gaat over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Er is dus een hoop spanning en sensatie. En Kirsten staat daar in het middelpunt van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Bekend terrein voor Kirsten

Het is bekend terrein voor Kirsten, die eerder als politiewoordvoerder aan de slag ging. Ze kan in haar nieuwe programma goed haar expertises als politiewoordvoerder en presentatrice combineren. Ze weet dus goed waar ze het over heeft. Een echte ervaringsdeskundige. Kirsten staat te popelen om het spannende programma te presenteren. Ze is zelf wel een redelijk stoere chick dus alle imposante verhalen van de hulpdiensten zal ze wel aankunnen. Hopelijk is het de eerste stap in een glansrijke tv-carrière voor Kirsten. Want wat is nu beter dan één Westrik? Inderdaad, twee! Het is dus wachten op het moment dat de twee zusjes samen een keer een programma mogen maken. Dat zou een enorm kijkcijferkanon worden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Twee druppels water

De bekende zusjes hebben een hele goede band samen. Daarnaast delen ze natuurlijk ook hun tv-ambitie. En beide zusjes hebben ervaring met het presenteren van het nieuws. Dat gaat het wel moeilijk maken om de twee zusjes uit elkaar te houden, aangezien ze toch wel erg op elkaar lijken af en toe. Merel is misschien wat meer traditioneel en Kirsten wat stoerder, maar ze hebben duidelijk dezelfde ogen en lach. Je zal in de toekomst dus goed moeten kijken om ze uit elkaar te houden. Dat kan nog wel eens extra moeilijk gemaakt worden, aangezien de twee nog een zusje hebben. Het is dus slechts een kwestie van tijd totdat RTL de derde zus ook binnen sleept.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.